Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.01.2014, 02:08   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Emilia Clarke Kimdir - Game of Thrones dizisindeki Khaleesi kimdir

Emilia Clarke Kimdir - Game of Thrones dizisindeki Khaleesi kimdir
Emilia Clarke, Emilia Clarke Kimdir, Emilia Clarke Hakkında, Game of Thrones dizisindeki Khaleesi Hakkında, Game of Thrones dizisindeki Khaleesi Kimdir, Khaleesi Kimdir



Game of thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakteri ile şöhrete kavuşan güzel oyuncu.
1 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya gelmiş İngiliz oyuncu.
Birçok kişi onu Game of Thrones’daki sapsarı saçlarıyla tanısada aslında o esmer bir güzel. İngiltere’nin Londra kentinde doğan Emilia Clarke 1.60 boyunda ve inanın saçlarını ne renge boyasa yinede güzel… At binmeye, buz pateni ve yelken yapmaya bayılan Emilia Clark daha önce BBC’nin Doctors isimli dizisinde Saskia karakterini canlandırmıştı.
GAME OF THRONES KARİYERİ




Dizide bir oyuncunun, dizinin en başlarında soyunduğunu ama artık soyunmadığını bunun da sebebinin “Göğüslerim ile değil, oyunculuğum ile tanınmak istiyorum” demesi olduğunu söyleyen 26 yaşındaki oyuncu Oona Chaplin, hangi oyuncu olduğunu söylemeyi reddetse de dedikodulara göre bahsettiği kişi; Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clark.
Ancak yapılan açıklamaların üzerine dizinin pazartesi günü yayınlanan bölümünde Emilia Clark’ın soyunması, kafaları karıştırdı.
Kurgusu ve hikayesi dışında sevişme sahneleriyle de adından çok söz ettiren ve dünyada izlenme rekorları kıran dizi Game of Thrones’da artık Türkan Şoray kuralları var. Dizide Robb Stark’ın karısı Talisa Maegyr’ı canlandıran Oona Chaplin’in ortaya attığı bir iddiaya göre, oyunculardan biri dizinin yapımcılarına artık herhangi bir sevişme sahnesinde oynamayacağını söyledi.




Konu Papatya tarafından (25.08.2015 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla