Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.2012, 14:41   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dısney lucas fılm ltd.’yi satın aldı



Kaliteli aile eğlencelerinde dünya lideri The Walt Disney Company, dünyaca ünlü Lucas Film Ltd.’i efsanevi STAR WARS franchise’ıyla birlikte satın almak üzere anlaşmaya vardı..



Disney’in uzun dönemli hisse değerlerini arttırmak için dünyanın en iyi markalı içeriğiyle yenilikçi teknolojilerini yaratıp ticarileştirmek ve global büyüme sağlamak konusundaki stratejik odaklanması bu alımla devam ediyor.



Lucasfilm şirketin Disney, ESPN, Pixar, Marvel ve ABC’yi de içeren dünya çapındaki markalardan oluşan global portföyüne katılacak.



The Walt Disney Company Başkanı ve CEO’su Robert A. Iger konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Lucasfilm, kurucusu George Lucas’ın olağanüstü tutkusunu, vizyonunu ve hikaye anlatımını yansıtıyor. Bu alım tüm zamanların en büyük aile eğlenceleri franchise’larından biri olan Star Wars’un da dahil olduğu uluslararası bir içerik portföyünü Disney’in birden fazla platform, sektör ve pazar genelinde sürekli büyüme sağlamak ve önemli uzun vadeli değer yaratmak amaçlı eşsiz ve benzersiz yaratıcılığıyla birleştirmektedir.” dedi.



Lucasfilm Başkanı ve CEO’su George Lucas ise, “Geçtiğimiz 35 yıl boyunca en büyük zevklerimden biri Star Wars’un bir nesilden diğerine geçmesini görmek oldu. Artık benim Star Wars’u yeni bir nesil film yapımcısına devretmemin zamanı geldi. Star Wars’un benden sonra da yaşayacağına hep inandım ve bu geçişi ben yaşarken gerçekleştirmenin önemli olduğuna inandım. Lucasfilm Kathleen Kennedy’nin liderliğinde ve Disney şirketi bünyesindeki yeni yuvasındayken Star Wars’un nesiller boyu yaşayıp gelişeceğinden eminim. Disney’in geniş kapsamı ve deneyimi Lucasfilm’e film, televizyon, interaktif medya, eğlence parkları, canlı gösteriler ve tüketici ürünleri alanlarında yepyeni birer çığır açma fırsatını verecektir.” şeklinde konuştu.



Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla