Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.02.2014, 18:35   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yank 7 adımda eyeliner sürmeyi öğrenin

7 adımda eyeliner sürmeyi öğrenin



KALEM EYELINER İLE BAŞLAYIN

Eyeliner sürerken düz bir çizgi çekmekte problem yaşıyorsanız size bir ipucu vereceğiz: Kalem liner ile başlayın. Likit eyelinerlar göz kapağı çizginizi en güzel şekilde doldurmak için yapıldığından eli alışkın olmayanlar çizgiyi takip etmekte zorlanabilirler. Siz en iyi kalem eyeliner alın. Hem daha hızlı hem de daha kolay.

YAVAŞ OLUN

Çoğu kadın 50'li yılların eyelinerlarına bayılır. Gerçekten oldukça da şık görünüyor. 50'lı yıllardan fırlamış gibi ince ve düzgün bir liner sürmek istiyorsanız bir de yavaş sürmeyi deneyin.





ELLERİNİZİ SABİTLEYİN

Elleriniz her zaman havada durduğunda daha fazla titrer. Yazı yazarken eliniz titremezken boşlukta durduğunda titrer. Bu sebeple avuç kısmınızı alnınıza veya şakaklarınıza sabitlemeyi deneyin. Mutlaka başaracaksınız.

SALLAYIN

Eğer kalem liner kullanmak istemiyorum diyorsanız likit eyelinerda ısrarcıysanız uygulamadan önce mutlaka eyelinerı çalkalayın. Kuru bir liner fırçası ile hem eyeliner çekemeyeceksiniz hem de boşuna kendinizi yormuş olacaksınız. Belki de eyeliner fırçası kuru olmasaydı o yaptığınız çizgi pürüzsüz olacaktı.

KALINLAŞTIRIN

Sıvı eyelinerı sürdüğünüzde bitişini kalın yapın. Hem mascara sürdüğünüzde belli olmayacak hem de eyelinerınızın renginde bir far ile kötü bitişi kamufle edebileceksiniz.



DİKKAT EDİN

Artık eyeliner sürmeyi öğrendiniz fakat dikkat etmeniz gereken bir nokta daha var ki o da eyelinerın kuruması. Sürdükten sonra 5-10 saniye göz kapaklarınızı kapalı tutun ve eyelinerın kurumasını bekleyin. Yağlanmaya meyilli göz kapaklarınız varsa eyelinerdan önce göz kapaklarınızı pudralayın.

TEMİZLEYİN

Eyelinerı göz kaleminden ayıran farklardan biri eyelinerın her zaman daha temiz ve net görünmesidir. Şık görünen bir eyeliner uygulaması için yanınızda mutlaka makyaj temizleyicisine batırılmış bir kulak çubuğu bulundurun. Göz kapağınıza bulaşan maskarayı temizlerken eyeliner artıklarını da temizleyin.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla