Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.02.2014, 23:11   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yank 4 Şubat Dünya Kanser Günü


4 Şubat Dünya Kanser Günü



Her yıl 4 Şubat Dünya Kanser gününde Uluslararası Kanser Kontrol Örgütü (UICC) ve ortak kuruluşların birlikte yürüttüğü, her yıl milyonlarca ölüme neden olan ve pek çoğu önlenebilir olan bir hastalığı karşı toplumsal bilinci artırmak amacıyla tüm dünyada kampanyalar düzenlenmektedir.

Kansere karşı artık her zamankinden daha uyumlu ve koordineli bir mücadeleye ihtiyaç vardır. Biz Dünya Kanser Günü'nde sizlere kanserle mücadele etmek ve bu konuda mesajları yaymak için daha da büyük bir platform sunarak rol oynayabileceğimizi düşünüyoruz. Bilgi almak, kişisel risk faktörlerini ortadan kaldırmak veya çabalarımıza destek vermek için bu web sitesinde gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kesinlikle Çok önemli bir konu Heleki bu Kanserin arttığı dönemlerde bu konu ile ilgili bilinçli olmak ve insanları bilinçlendirmek gerekir.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla