Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.2014, 20:19   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up 07 Şubat 2014 Aslan Burcu Yorumu

07 Şubat 2014 Aslan Burcu Yorumu
Sevgili Aslan Burçları ve yükselen burçları Aslan Burcu olanlar, 07 Şubat 2014 Aslan Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Aslanlar sabaha karşı 05:44 de Kova burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması ve hemen akabinde meydana gelecek Yeniay enerjisi özellikle siz Aslanların, aşağıdaki konularda iki yıl boyunca değişimlere açık olmanız gereken astrolojik bir süreci başlatmaktadır. Tutulmanın oluştuğu yaşam alanı ciddi ilişkiniz, evlilik konusu, her türlü sözleşme(iş veya özel anlamda) rakipleriniz adli davalarınızı kapsayacağından sizlerin bu süreçte, ortaklık kurmaya gönüllü ama bir o kadar da doğru seçimlerde bulunmanızı gerektiren koşullar meydana gelecektir. Öncelikle evlilik konusunda temkinli davranmaya çalışmalı, karşınızdaki kişiye duyduğunuz hislerden ziyaden onun sizin için doğru kişi olup olmadığını iyice incelemelisiniz. İlişkinizde sorun çıkaran yada çıkarabilecek her türlü farklılığınızı dikkatle gözlemlemelisiniz. 07 Şubat 2014 gününe ait Aslan Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Aslan burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Yeni aşk oluşumlarına sandığınız kadar kapalı değilsiniz. Bitirmiş olduğunuz beraberliğin sancıları başka türlü kapanmayacak gibi görünüyor. İş ortamınızı ve oradakileri iyi gözlemleyin.

Yakın zamanda bir iş konusunda yeni insanlarla ortak çabalar içine girmeniz söz konusu olabilir. Yeni tasarılarla ilgileneceksiniz. İş hayatınızın bugünlerdeki durağanlığı size biraz nefes aldırabilir.

Yakın çevrenizde konuşulan küçümsenmeyecek rakamlar sizinle de yakından alakalı. Sevinçler ile üzüntüler bir arada gelebilir. Para konularında titizsiniz. Yakınlarınızın size güveni tam olacak.

Size biraz kapalı yaklaşan bir kişi var. Onda istediğiniz netliği asla göremeyeceksiniz.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla