Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.02.2014, 19:42   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ersun Yanal: "Fenerbahçe güçlü bir takım, güçlü bir camia"

Ersun Yanal: "Fenerbahçe güçlü bir takım, güçlü bir camia"

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım ve güçlü bir camia olduğunu ifade ederek, sezon sonunda şampiyon olacaklarını bir kez daha yeniledi.

Sivasspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, "Hep futbolun içinde kaldık, futbolun dışına taşmak istemiyorum ama soyunma odasındaki oyuncularımın duygularına tercüman olmam gerekiyor. Futbol hatalar oyunu ancak bugün sadece futbolcular değil başka unsurların da hataları vardı. Oyun zaman zaman elden kaçtı. Bugün yaşananların hesabını gerekli kurumlar yapacaktır" dedi.

Maç içinde yaşananların kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Ersun hoca, "22-23 dakikada 2-3 net pozisyon ve 1 de penaltı pozisyonu vardı. Oyunun tüm kontrolü bizdeydi ancak daha sonra yaşananlar bizi olumsuz etkiledi. 25 milyon taraftarı olan biz kulübüz, Fenerbahçe taraftarının bir duruşu var ve bu yapılanları hak etmiyor. Daha dikkatli davranmak, daha sorumlu davranmak gerekiyor. Biz şampiyon olacağız. Sezon sonunda şampiyonluğu kutlayacak olan biziz. Oyuncularımın gözünde bunu görüyorum. Fenerbahçe güçlü bir takım, güçlü bir camia. Biz şampiyon olacağız. Yolumuza kazanarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla