Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.02.2014, 17:11   #1 (permalink)
Wine
neden senin olduğun yerde değilim?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gelinlere Göz Makyajı Nasıl Uygulanır

Gelinlere Göz Makyajı Nasıl Uygulanır



Gelinler için herşeyin özel olması gereken düğün günlerinde makyajlarıda en az gelinlikleir kadar saçları kadar özenli olmalıdır.Özellikle gelin makyajı işin ehli kişiler tarafından yapılmalıdır.Gelin göz makyajı hakkında önerilerimizi dikkate almanız sizi bu konuda fikir sahibi yapacaktır.

Gelin adaylarının göz makyajı yaptırırken özellikle pastel tonları tercih etmeleri gerekir.Bu renklerle yapılan bir gelin göz makyajı çok daha hoş ve güzel görünecektir.Ayrıca gelinlerin göz makyajı çok ağır olmamalıdır.Daha sade ve göz kamaştırıcı görünmek için gelin adayalrı mutlaka daha öncede makyaj malzemelerini ve renklerini ayarlamalıdırlar.

Gelin makyajı yapılırken özellikle göz makyajı belirgin olmalı fakat koyu renkler yerine parlak ve çarpıcı renkler kullanılmalıdır. Uygulama alanları özellikle birbirinden ayrılmalıdır. Yani göz altları aydınlatılmalı allık belirgin olmalıdır.

Kaşlar yüz ve göz şekline uygun olarak şekillendirilmelidir. Makyajın yüzde uzun süre kalması sağlanmalı bunun için de makyaj sabitleyicisi kullanılmalıdır. Dekolte rengiyle yüz rengi arasında fark olmamasına dikkat edilmeli ayrıca sim ve takma kirpikler mutlaka kullanılmalıdır.

__________________
Wine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla