Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.02.2014, 12:50   #1 (permalink)
Wine
neden senin olduğun yerde değilim?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Patates ile cildinizi tazeleyin

Patates ile cildinizi tazeleyin




Sağlıklı bir cilt güzel görünmenin ilk şartıdır. Sağlıklı bir cildiniz yoksa iyi yapılan bir makyaj bile sizi güzel göstermeye yetmez. Peeling etkisine sahip maskeler kullanın. Bu sayede ölü hücreleri ortadan kaldırıp temiz bir cilde sahip olursunuz. Yüzünüzü tazyikli su ile yıkayın. Bu şekilde yapılacak duş cilt stresinizi azaltır.

İYİ UYUYUN
- Artık cilt bakım ürünlerinde de rastlanılan C vitamini kan dolaşımını hareketlendirdiği için bu tip ürünleri tercih edin.
- Cildinizi nemlendirin. Bitki özlü nemlendiriciler cildi aktif hale getirip üzerinde koruyucu bir tabaka oluşmasını sağlıyor.
- Yüzünüzü haftada iki defa kremleyip beş dakikalık masaj uygulayın.
- Uyku önemli; gece saat 01.00'den önce yatmaya özen gösterin.
- Patates masajı cildi tazeler ve dinlendirir. Öncelikle çiğ patates dilimlerini 10 dakika buzdolabında bekletin. Cilt temizliğinizi yaptıktan sonra patates dilimleriyle yüzünüze masaj yapın. 15 dakika boyunca patatesin suyunun cildinize etki etmesini bekledikten sonra yüzünüzü yıkayın.
- Kolajen tabakasını harekete geçirmek için şu tarifi uygulayın: 250 gram domates iki şeftali kabuğu soyulmuş yarım limon ve bir havucu katı meyve presine koyup bir damla zeytinyağı ve bir miktar iyot tuzu ekleyip karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün. 15 dakika sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın.
- Lipozom maskeleri besleyicidir. Ayrıca cildin alt tabakalarına etki eder.

KIŞ BAKIMI İÇİN AMPUL
Ampuller ve yenileyici kapsüllerle yapılacak yoğun bir kür kışın sert koşullarına karşı cildin dirençli olmasını sağlar. Bu ürünleri dört hafta boyunca yüzünüzü kremlemeden önce sürün.

__________________
Wine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla