Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2014, 16:47   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erkekler İlişkide Ne İstiyorlar?

Erkekler İlişkide Ne İstiyorlar?

Erkekler yeni tanıştıkları kadından neler bekler ilişkide öncelikleri neler? Yapılan araştırmalar ve çıkan sonuçlar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin yüzde 90’ı ileride iyi bir anne olabileceğini düşündüğü kadınlardan etkileniyor. Erkekler çoğunlukla bir kadını tavlamadan önce kendisini onunla aile kurmuş olarak hayal etmekten kendini alamıyor. Her ne kadar kendilerini evliliğe hazır hissetmeseler de bu onların doğasında var. Bir erkek hayatının kadınını seçerken sorumluluk sahibi olması gerektiğine inandığı için o dönem ister istemez bilinçaltında böyle düşünüyor. Yoksa bu durumu çocuk sahibi olmak istiyor olarak algılamayın.

Hayatınızın erkeğiyle karşılaştınız ve onun hayatındaki son sevgilisi ve sonrasında eşi olmak istiyorsunuz. O zaman şimdi vereceğimiz ipuçlarını uygulayarak hayalinize bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

Kriz Yönetimi

Barda telefonunuzu unuttuğunuzu fark ettiniz ve şu an oraya yaklaşık bir saat uzaklıktasınız. Kesinlikle bağırıp çağırmayın sakinliğinizi korumaya çalışın çünkü erkekler kriz yönetimini iyi yapabilen soğukkanlı kadınlardan etkileniyorlar. Sürekli bağırıp çağıran bir imaj çizerseniz hayatınızın erkeğini elinizden kaçırmanız an meselesi... Hislerinizi Devreye Sokun Erkekler çoğunlukla ne hissettiklerini anlamakta zorlanırlar ama karşılarındaki kadının ise hislerine güvenmek isterler. Tıpkı bebeği ağladığında onunla ilgilenen ve neye ihtiyacı olduğunu tahmin eden bir anne gibi… Erkeğinizin aklını başından almak istiyorsanız bu kuralı mutlaka dikkate alın.


Gününüzün Nasıl Geçtiğini Anlatın

Sevgilinizle iletişim kurmaya özen gösterin tıpkı annelerimizin bizi yetiştirirken yaptığı gibi… “Erkekler annelerinden öğrendiklerini kız arkadaşlarında görmeye bayılırlar” diyor Why Him? Why Her? (Neden O Erkek? Neden O Kadın?) kitabının yazarı Dr. Helen Fisher. Sizin sevgilinizle kurduğunuz iyi iletişim hayal bile edemeyeceğiniz kadar pozitif sonuçlar doğurabilir. Yeter ki istekli olduğunuzu ona hissettirin.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla