Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.11.2012, 17:08   #1 (permalink)
Nixie
“Geçti artık,göğsümde
kuş barınmaz anladım. ”
(Metin Altıok)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İlk Buluşma İçin En İyi Filmler!

İlk Buluşma İçin En İyi Filmler!

Yeni tanıştınız ve birlikte ilk kez evde film gecesi yapacaksınız. Birbirini tanımak için ideal bir fikir. Peki, film seçimi ne olacak? Tanışma süreci için en iyi filmler hangileridir? Aşk mı, korku mu? Ya da belki de bir komedi mi? Güzel bir film gecesi için nelere dikkat edilmelidir? Buluşma günü yaklaşırken telaşa kapılmaya hiç herek yok! Sizi film seçme zorluğundan kurtarmak için, en uygun filmleri sizin için bir araya getirdik.

sinemaAşk Filmleri

Bol esprili, romantik bir film doğru seçim olabilir. Hatta aksiyon ya da korku filmlerinin geceye negatif bir his kattığı gibi bir izlenim vardır. “Notting Hill”, “Sevginin Bağladıkları” ya da “Dört Nikâh Bir Cenaze” , keyifli bir akşam için en iyi filmler olarak kabul edilebilir. Film hakkında yapılan ufak yorumlar, daha samimi bir ortam yaratabilir. Niyetinizin yanlış anlaşılmaması için, ****** ya da ****** sahneler içeren filmler ilk buluşma için önerilmez.

Eğer derinliği olan filmlerden hoşlanıyorsanız, gerçek bir yaşam ve aşk hikâyesine dayanan “Sisteki Goriller” filmi hoşunuza gidecektir. Film hakkındaki etkileyici konuşmalarınızla, partnerinizde entellektüel bir etki bırakıp, ona daha da yakınlaşacaksınız. Lütfen bu ilk film akşamınızda, gösterişsiz veya “Titanik” gibi saatler süren ve acıklı aşk filmleriyle kendinize eziyet etmeyin. Romantik filmleri en çok sevenler bile, üç saatten fazla süren bir aşk acısını izlemekten yorgun düşeceklerdir.

Korku Filmleri

“28 Gün Sonra” gibi bir korku filmi izlemeye ne dersiniz? Tanışma süreciniz, aşk öykülerine ayarlı değilse, korku filmleri en iyi filmlerden olacaktır. Korkunç zombilerin çıkacağını işaret eden karanlık yollar, korku dolu sahneler, iyi bir korku filminde mutlaka yer alır. Her halükârda, filmin bazı sahneleri, arkanıza sıkıca yaslanıp, koltuğunuzu sıkıca kavramanızı haklı çıkaracaktır.

Kim, bir battaniyenin altında korkudan birbirine sokulmak, sarılmak istemez ki? Nefes kesen her sahneyi heyecan içinde birlikte izlemek, yorumlamak güzel anıların oluşmasına yol açabilir. Korku filmi izlemek, yıllar sonra bile hatırınızda kalır; “İlk buluşmamızdaki o şoku hatırlıyor musun?” sorusunun akıllarda kalacağı gibi.

Ancak, film seçimine önceden konuşup, haber vermeniz gerekir. Meselâ ikiniz de “Cesetler Evi” gibi bir filmi izleme konusunda hemfikir misiniz?

Komedi Filmleri

Ortak sahip olduğunuz espri anlayışını ortaya çıkarmanın en iyi yolu, komedi filmleri izlemektir. “Felekten Bir Gece” ya da “Serseri Mayınlar” filmlerine beraber gülebiliyorsanız, bu yeni bir başlangıç için iyi bir işarettir.

Bu film türlerinin hepsi, sizi ona bir adım daha yaklaştırmak için iyi birer fırsattır. Film öncesinde biraz muhabbet edin ve birbirinizi daha yakından tanımaya çalışın. En iyi filmler sizi yakınlaştıran filmlerdir.

__________________

''Beni anlamadın demeyeceğim. Beni anladın.
Zaten en dayanılmaz acı buydu.
Sen beni anladın. Anladığın halde canımı yaktın..''

(Frida Kahlo)



Nixie isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla