Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2014, 11:48   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cennet Mektupları - Önce Bir Hayaliniz Olsun

Cennet Mektupları - Önce Bir Hayaliniz Olsun

Tanrı dedi ki:

Hayallerin yenilmez bir gücü vardır. Arkalarındaki enerji olağanüstüdür. Bu enerji durmaz. Bir kez hayal kuruldu mu Kainatın tüm kuvveti devreye girer. Bir hayalin çabucak ya da yıllar yıllar sonra gerçekleşmesi böyle olur.

Bazı hayallerinizin gerçekleşmediğini söyleyebilirsiniz. Hatta hiçbirinin gerçekleşmediğini söyleyebilirsiniz. Bu duruma inanmak benim için çok zordur fakat yine de durum buysa şayet işiniz bitmemiştir henüz. Bir hayalin doygunluğa ulaşması öyle kolay kolay ölmez bunu bilin.

Pekala hayalinizi kısıtlıyor da olabilirsiniz. Bir değişiklik istiyorsunuzdur fakat o değişikliğin size gelmek istediği yol hoşunuza gitmiyordur. Burada direnç gösteriyor olabilirsiniz. Belki yeni bir iş istiyorsunuz fakat yeni bir iş bulana kadar mevcut işinizi kaybetmek de istemiyorsunuz. Hayallerinize sınırlama getirdiğinizi söylerken neyi kastettiğimi anlıyor musunuz şimdi? Hayalini kurduğunuz şeyi istiyorsunuz lakin onun sizin belirlediğiniz şekilde gerçekleşmesini istiyorsunuz ve bu şekilde onu sınırlayıp kısıtlamış oluyorsunuz. Olan budur.

Ruh eşinizi bulmak istiyorsunuz fakat ruh eşinizin belirli bir görünüme sahip olması belirli bir boyda olması gerektiğini söylüyor ve mevcut olasılıkları onlar daha ortaya çıkmadan dışlamış oluyorsunuz. Ruh eşinizi bulmayı canı gönülden istiyorsunuz fakat bir yandan da bunun bir hayal olduğundan ve asla gerçekleşmeyeceğinden emin oluyorsunuz. Ruh eşinizi daha önce bulmuş olduğunuzu ve aslında onun sizin için uygun kişi olmadığını da düşünüyor olabilirsiniz elbette. Ve böylelikle kendi hayalinizden uzaklaşmış oluyorsunuz. Canlarım hayallerinize eşlik eden bir de mesuliyet unsuru vardır.

Gerçek hayallerle dayanaksız dileklerin arasındaki farkı da burada netleştirmemiz gerekiyor. Yeni bir araba hayal ediyor olabilirsiniz. Bu hayaliniz de gerçekleşebilir bu mümkündür. Bir bakarsınız ki bir gün o araba sizindir. O arabayı istemişsinizdir. Onu gerçekten istemişsinizdir mamafih araba sizin gerçek hayaliniz değildir. Onu istemişsinizdir fakat enerjiniz gerçekten bu hayalinizin arkasında değildir. İşin aslı hayalinizin sizin için büyük bir önem taşıması gerektiğidir. Bir hayal hayatın dış yüzüne nazaran çok daha derinlerden kaynak bulur.

Güzel bir evi gerçekten istiyor olabilirsiniz ve en derinlerdeki arzunuz bu olmasa bile bu hayaliniz gerçekleşmiş de olabilir. Ve hayaliniz size geldiğinde bir de sonrası vardır. Sahip olduğunuz nedir bu durumda?

Güzel bir ev istiyorsanız eğer tavsiyem mevcut evinizi güzelleştirmekle işe başlamanızdır.

En nihayetinde yeni bir ev sizin için ne kadar bir fark yaratacaktır acaba canlarım? Size gerçekten ne kadar bir mutluluk verecektir eninde sonunda altı üstü bir ev değil midir o sadece?

Sihirli lambayla ilgili hikayeyi bilirsiniz. Cin size gelip de dileklerinizi gerçekleştirmeden önce lambayı ovalamanız ve cini kendinize çağırmanız gerekir. Siz kendi kendinizin cinisiniz. Gözleriniz ovuşturun. Hayal seçicinizi ovuşturun. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Doğa da devreye girecek ve bu karışıma biraz da o katkıda bulunacaktır.

Canı gönülden her neyi arzu ediyorsanız onu gerçekleştirmenizin bir yolu vardır. Sizin hayalinizi kuran şeyin hayalini kurarsınız. Hayalleriniz için çalışmanız gerekebilir fakat belki de o kadar çok çaba harcamanız gerekmiyordur canlarım. Belki de hayalinizi gerçekleştirmek için o kadar çok çalışmanız gerekmiyordur. Hayalleriniz kolaylıkla gerçekleşebilir.

Öncelikle bir hayale sahip olmanız gerekir sevdiklerim. Hayallerinizi yüreğinizin derinliklerinde tutun. Hayallerinizi rüzgarlara savurmayın. Hayallerinizi kendinize yakın tutun sonra bırakın gitsin onlar ki böylelikle yollarını bulabilsinler.


Çeviren: Engin Zeyno Vural

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla