Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.02.2014, 00:34   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Şekilli ve Stil Sahibi Saçların Sırrı

Şekilli ve Stil Sahibi Saçların Sırrı



Televizyonda görüp bayıldığımız parlak şekilli saçlara sahip olmak aslında o kadar da zor değil.

Bigudi kullanın

Bigudiler annelerimizin zamanından beri saçları dalgalı yapmanın en basit ve rahat yoludur. Saçlarınıza bigudileri sarmadan önce saçlarınıza köpük sürün veya saç spreyi sıkın. Bigudileri sararken dalgalarınızın geniş mi yoksa ince mi olmasına karar verin ve ona göre boyutlardaki bigudileri kullanın. Bigudileri sardıktan sonra saç kurutma makinesiyle biraz kurulayın ve bir kaç saat bekleyin. Bigudileri çıkartığınızda hoş bir dalgaya sahip olacaksınız.

Doğal güzellik

Saçlarda artık doğal görüntü hakim “yıkandım çıktım” veya yatak saçı dediğimiz hafif dalgalı ve hacimli duran saçlar artık çok moda. Bu saçlar için yapmanız gerekenler çok basit. Bu hafif dalgaları saçınıza deniz tuzu sayesinde verebilirsiniz. Deniz tuzlu saç spreyi artık bir çok yerde satılıyor ancak bulamazsanız kendi spreyinizin içine deniz tuzu karıştırarak elde edebilirsiniz. Her saç kendiliğinden biraz da olsa dalgalı olduğu için deniz tuzu saçınızı sertleştirerek doğal dalgalarınıza güç verecektir.


Kakül kullanın

Kakül bu sene altın çağını yaşadı diyebiliriz ve yaşamaya da devam edecekmiş gibi gözüküyor. Kakül kullanacaksanız göz önünde bulundurmanız gereken ilk şey yüz yapınız olmalı. Kendinize uygun kakül şeklini bulun. Ayrıca kakül kestirmeyi düşünüyorsanız kesimin keskin ve kaküllün kalın olmamasına dikkat edin. Eğer kakül kestirmek riskli geliyorsa yana tarayabileceğiniz perçemlerde size farklı bir hava katacaktır.

Saçlarınızın rengini değiştirin

Saçlarınızın rengi uzun süre aynıysa değiştirme zamanı geldi demektir. Boyatacağınız rengi teninize uygun seçin ve düz renk yerine hafif ışıltılı bir boya tercih edin. Böylelikle her yürüdüğünüzde ışık saçınıza vurduğunda saçlarınız parlayacak ve belli belirsiz açık tonlar doğal bir görünüm verecektir.

Saç boyu

Artık çıtçıtla bellere kadar uzatılmış saçlar demode olmuş durumda… Upuzun ve düz kesim saçlar size bakımsız bir görüntü verecektir. Hafif kısaltıp kat verdirdiğiniz saçlar sizi daha çekici gösterir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla