Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.02.2014, 14:07   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erkekler diğer kadınlara neden bakar ?

Erkekler diğer kadınlara neden bakar ?


Erkek arkadaşınız, sokakta başka bir kadına yan gözle baktığı için sinirlenmeyin çünkü bu onun doğasında yer alan bir davranış!
Erkek arkadaşınız sokakta başka bir kadına baktığı için sinirlendiğiniz oldu mu hiç?

Glasgow ve Stirling Üniversiteleri’nde yapılan bir araştırmaya göre, bu durum erkeklerin hatası değil. Araştırmacılara göre, erkek arkadaşınızın gözleri yanınızdan geçen güzel bir bayana kayıyorsa, bu tamamen erkeklerin doğasında olan çoğalma arzusundan ve genlerini aktarma güdüsünden kaynaklanıyormuş.

Araştırmacılar bir sonuca varabilmek için farklı cinsiyetlerin diğer cinsiyetlere olan ilgisini ölçmeyi deneyip, çeşitli araştırmalar gerçekleştirdiler. Araştırmalardan birinde 83 kadına ve 65 erkeğe farklı yüzlerin resimleri gösterildi ve ne ölçüde çekici bulduklarını not etmeleri istendi. Daha sonra da başta gösterilen resimlere yeni resimler eklenerek yeniden puanlamaları istenildi.

” Archives of Sexual Behaviour” da yayımlanan sonuçlara göre; kadınlar erkeklerde samimi bir yüz ifadesi gördükleri için ilk gösterilen resimleri daha fazla beğeniyorlar. Erkekler için ise tam tersi bir tepki karşımıza çıkıyor. Yeni gösterilen bayanları gördüklerinde, önceden gördükleri bayanlara olan ilgileri azalıyor.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla