Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.02.2014, 22:38   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kırmızı Çizgiler!

Kırmızı Çizgiler!Kırmızı çizgi… İnce ya da kalın… Bak burada dur diyen buradan sonra sana yol yok diyen. Ya da kırmızı çizgisahibini koruyan. Büyük harflerle DUR diyen düşmana ya da kendini bilmeze.
Kırmızı çizgi... İnsan her şeyini tartışmaya açmamalı. Her şeyini masaya koymamalı. Her odasına sokmamalı herkesi. Kırmızı çizgi durdurmalı. En kıymetlileri bile. Hatta kimse geçememeli o kırmızı çizgiden.


Kırmızı çizgi… Bazen kaçacak yer yaratmalı bazen sığınak. Bazen değişik bir alternatif sunmalı bazen aynılığın huzurunu.



Kırmızı çizgi… Var olmalı ama ben buradayım diye bağırmamalı. Görünmez olmalı. Sadece çizgiye dayananlara görünmeli. Sonra tekrar görünmez oluvermeli.


Kırmızı çizgi… Güven verirken huzur da vermeli. Gerçek olmalı. Sanal ya da günlük olmamalı. Net olmalı.


Kırmızı çizgi… Bazen daha koyulaşmalı rengi. Bazen de daha açık. Bazen daha kalınlaşmalı. Bazen de daha incelmeli. Ama var olmalı hep.


Kırmızı çizgi… İnsanın kendisine de olmalı bazen. İnsan kendine hoyrattır ya. Bu çizgi durdurmalı kişiyi. Kendine zarar vermekten kurtarmalı. İnsanı kendinden korumalı.


Kırmızı çizgi… Kendisi çizmeli insan. Kendisi boyamalı açık ya da koyu. Ve her zaman değiştirebilmeli. Ama sadece kendisi…


Figen BIYIK

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla