Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.03.2014, 22:57   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Öznur Serçeler Kimdir - Boynu Bükükler Dizisi İnci Kimdir

Öznur Serçeler Kimdir - Boynu Bükükler Dizisi İnci Kimdir



Boynu Bükükler dizisi İnci karakterini canlandıran Öznur Serçeler, 1987 yılında Kayseri'de dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu Öznur Serçeler, müzik eğitimine 2001'de Mersin Üniversitesi Konservatuvarı'nda Türkol Çankaya ile başlamış ve sonrasında ise 2003'te Bilkent Üniversitesi M.S.S.F.'de Stilliana Stravreva'nın sınıfını burslu olarak kazanmıştır. Başarılı oyuncu Nuri, Hayat Devam Ediyor ve Emret Komutanım gibi başarılı yapımlarda rol almıştır.

2007 yılında Elite Model Look’a katılan güzel oyuncu, o dönemde yaşının çok küçük olması nedeniyle modellikle ilgili bir plan yapmamış. Çocuk yaşta dans grubunda, koroda, sahnede yer alan dolayısıyla da hep göz önünde olmaya alışan Serçeler, hedeflemediği halde oyuncu olmasını görünür olmaya alışmasına bağlıyor.
Boynu Bükükler Dizisi İnci Karakteri

Nakil gelen grubun en karamsarıdır. Gotiktir, emodur. Ailesinin çok parlak ve başarılı 2 çocuğu vardır. İnci, tarz olarak arıza olduğu için ailesi kendisini çok öne çıkarmaz, ailenin genel başarılı prezantabl duruşunu bozmaktadır. Bir nevi çirkin ördek yavrusudur. Ailesi, kendisini sevse de ortamlarının getirdiği imaj nedeniyle İnci'yi ayırt etmişlerdir. Yine bu yüzden de yatılı kalmasının, kendisi için rehabilite olma fırsatı olduğunu düşünürler. İnci, ailesinden çok arkadaşlarıyla olacağı için memnundur. Zamanla Yılmaz ile aşk yaşayacaklardır.


Öznur Serçeler Rol Aldığı Diziler

2013 Emret Komutanım - Banu Erdoğan
2011 Hayat Devam Ediyor - Mina Seferidis
2011 Nuri - Kumru




Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla