Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2014, 20:35   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kızılcık Turşusu

Kızılcık Turşusu

Ham (yani henüz kızarmamış) kızılcığı birkaç yerinden bıçakla çiziniz ya da iğneleyiniz. Sonra bunları bir kavanoza doldurunuz. Üstüne baskı tahtasını ve hafif taşı koyduktan sonra üstüne çıkıncaya dek kavanozu az tuzlu sirke ile doldurunuz.


Not: Kızılcık turşusu olduğu zaman yenirken üzerine azıcık zeytinyağı gezdirmekle lezzeti daha iyi olur.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla