Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.03.2014, 00:39 #1 (permalink)
Perii Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Süper Üye


 
Üye Numarası: 276
Kayıt Tarihi: 21.01.2013
Cinsiyet:
Mesajlar: 29,564
Konular: 7646
Beğeni Alınan: 15362
Beğeni Edilen: 12143
Rep Gücü: 39
Perii is just really nicePerii is just really nicePerii is just really nicePerii is just really nicePerii is just really nice

Standart Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi



Malzemeler
  • 350 Gr.Mantar
  • 1 Tane Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Göğsü
  • 2 Diş Sarımsak
  • 1 Yemek Kaşığı Salça
  • ½ Limon
  • 1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri
  • Tuz
  • Köri
Tarif
  • Mantarları doğrayıp limonlu suda kararmaması için yarım saat bekletin.
  • Bir tencerede kuşbaşı doğranmış tavukları ateşe koyun.
  • Tavukları biraz çevirip yıkanmış mantarları ve minik minik doğranmış sarımsakları ilave edip karıştırmaya devam edin.
  • Baharatını ve salçasını ayarlayıp malzemeler pişmeye başlayınca ısıya dayanıklı bir kaba biraz sıvıyağ gezdirip tavukları kaba alıp üzerine rendelenmiş kaşar peynirini gezdirip önceden 170 derece de ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile CevaplaAlıntı ile Cevapla