Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.03.2014, 20:09   #1 (permalink)
Asi Ruh
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Rüyada Çatı Görmek



Rüyada Çatı Görmek

Rüyada Çatı Görmek: Kişinin rahat edeceğine, kişinin endişelendiği sır, giz gibi şeylerin açığa çıkmayacağını gösterir.


Ruyada cati gormek kadinla yorumlanir. Ruyasinda catisi olmayan duz bir damda gezindigini gormek, bekar ise evlilige, evli ise, bir baska kadinla tanisacagina, damdan asagi dustugunu gormek, esinden veya bekarsa ailesinden ayrilacagina, bir merdivenle damdan asagi indigini gormek, kadin yuzunden dile dusecegine, merdivenle dama ciktigini gormek ev halkindan biri-nin halkin diline dusecegine, damin uzerinden kostugunu gormek devlet buyugu tarafindan cezalandirilacagina isarettir. Ruyada damda herhangi bir isle ugrastiginizi gormek, evinize hic beklemediginiz bir misafirin gece yatisina gelecegine, damdan dustugunuzu gormek, buyuk bir surpriz ile karsilasacaginiza isarettir. Damda kiremit aktardiginizi gormek, sizi cekemeyen birtakim kimselerle karsilasip, onlarla konusmaniz neticesinde uzuleceginize delalet eder.

Bazi tabircilere gore: Bilinmeyen bir dam ese, bilinen dam da seref ve kadre delalet eder. Cabir'ul-Magr?b?'ye gore; bir dama ciktigini goren, serefli bir mevkie getirilir. Damda ot bittigini gormek hayir degildir.

Dam Uzerinde bir takim adamlar gormek de hayirli degildir. Yagmur yagmadigi halde damdan su akmasi keder ve sikintiya isarettir.Abdulgani Nablusi'ye gore: Ruyada dam gormek, iyi kalpli bir kadin ve bir rivayete gore boyle bir erkekle tabir olunur.

Asi Ruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla