Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2014, 00:37   #478 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Öneri ve Şikayetler

Alıntı:
Lisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üyeleri susturmak adına konular bir bir kilitleniyor ...
Üye mesajları siliniyor.



Üyelerin düşüncelerine verdiğiniz değer hakkında kendinizi sorguladınız mı hiç?


Fikirlere kurşun işlemez, unutmayın !!!!

Renkleriniz dışında hepimiz burada üyeyiz, siz fikirlerinizi sayıp sayıp konu kilitliyorsunuz?
Hayırdır yani, bu nedir?
Biz yöneticiyiz konuşuruz siz konuşamazsınız? mi????


Bunu da kilitleyin bunu da.
Benim veya yönetimimin siyasi konularda bir rengi veya fikri yok, forum içerisinde.Fikirlere kurşun işlemez belki, ama şöyle bir sözde var "Her doğru her yerde söylenmez."

Alıntı:
Emir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazayım tabi sonunda ban yemekse de yazayım .

"Benim burada ilk duyduğum kural ; özellere müdahale edemiyoruz, bizi ilgilendirmiyor". açıklamasıydı .
Ama bugün bakıyorum arkadaş geliyor atıyor neden banlandığına dair kanıtları, admin ile aralarında geçen siyaset ANLAŞMAZLIĞI , altını çiziyorum ANLAŞMAZLIĞI . buna anlam veremedim eyvallah, sonra geliyorum pat bir konu açılmış "üyelerin dikkatine" ; ve konu içinde geçen cümle

"Karşılıklı bu konuda ters düşüncede olup birbirinize hakaret edenleri gördüm.Şunu öncelikle belirteyimki, biz İktidarı veya Muhalefeti veya herhangi partiyi, yönetim olarak destekleyen bir forum değiliz.Ve ayrıca sizin iktidar, muhalefet veya herhangi bir parti hakkında iyi veya kötü görüşünüzü belirtebileceğiniz bir forumda değiliz."

pardon bu konuyu açmadan önce bunu yazmadan önce "Derda" nickli arkadaşı neden banladın sevgili yönetici ? Loglarda da görülmek üzere sana zıt düştüğü için değil miydi ?? Bunu inkar edemezsin sanırım ? Peki burada ki tutarsızlıklarınızı, eksiklerinizi, insanların görüşlerini yadırgayıp hırsınıza yenik düştüğünüzü açıklacak bir yazı var mı ? Onu da getirin bir zahmet . Bir yöneticinin siyaset yasak diyip pm 'de bi userle siyaset tartışmasına girip zıt görüşlü diye BANLANDIĞI hiç bir yönetimde, hiç bir forumda görülmemiştir . Bu yapılan neydi ? Akabinde Exodus ? niye banlandı ? Karşıt görüşlüydü , bir çocuğun ölümünü savundu bu mu ? Akabin de sportif niye banlandı ? Aynı sekilde aranızda geçen siyaset tartışmasına zıt düştüğü için ?

AFedersiniz de ; sizler kendi görüşünüzün bukadar eriyken ? bizlerden USER olduğmuz için mu bukadar pasif davranış sergilememizi istiyorsunuz ?
Bizim yetkimiz yok, kendimizi , savunamayız, anlatamayız, eğer birinizi cvplarımızla alt edersek BAN yeriz öyle mi ? Bu mudur düşünce anlayışı ?


Demin bir sey söylüyorum, bir cevap hakkı istiyorum BAN ATILIYOR ..
Ban açılıyor, yapılan açıklama yanlışlıkla atıldı ? Ban sebebindeki yazıda yanlışlıkla mı yazıldı acaba ? anlamyorum ben biz oradan bakınca çok mu savunmasız, çocukça görünüyoruz gözünüze ? Niye bizim hiç bir konuda açıklama hakkımız yok ? Yada bir savunmayı tartıştığımızda neden herkes kapı dışarı ediliyor ? Farkımız ney renk mi ? Siz atarsınız, biz bakarız ? Bu mu sizi bizden üstün tutan özellik ? Yapmayın Allah aşkına , herkesin bir görüşü olur, herkesin bir savunma anlayışı olur . Ama sizler istediğinizi yaparken bizler kapı dışarı edilmeyi hak etmiyoruz . Su 2-3 içinde ban atılan userlerin neden atıldığını bir araştırın. O ona kızıyor, o ona ban.. Neden güzel bir dil ile anlaşmaya varmak varken bu kargaşa ? Loglarda görünen o ki , yönetiminizinde tuttuğu bir taraf var ve onu savunuyor, BUNU İNKAR EDEMEZSİNİZ. madem sizler böyle bir savunmayı kendinizde HAK görüyosunuz kusura bakmayın bizde kendimizde bu hakkı görüyoruz. Yöneticilerinizde tek taraf tutma, sözlerle savunma görmesem AMENNA ! ama ilk önce aranızda yönetimi tartışın sonra userlere böyle muameleler sunun . Zira tutarlılık yok burada .
Derdayı neden banladım açıklayım Emir, görüş farklılığı falan yok.Yüzüne karşı söyledim sen şakşakcısın diye, ben onun Berkin Elvan'a veya diğer şehit olan polislere üzüldüğünü inanmıyorum.Uyarılarıma ragmen Başbakana iktidara atıp tutuyor.Yineliyorum biz iktidar veya muhalefeti desteklemiyoruz.Benim hayatımda gururla salladığım tek bayrak olmuştur o da TÜRK bayrağı, herhangi bir siyasi partinin bayrağı değil.Exodusu da benzer sebepten banladım, çocuk katilleri v.s ilgili iktidarla ilgili mesaj yazmıştı.






Kemal Kılıçdaroğluna laf söyleyen birini de banlarım aynı şekilde Devlet Bahçeliye de yada herhangi bir başka partiyi öven veya yeren kim olursa olsun.Umarım anlamışsındır.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla