Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.2014, 19:14   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
kalp 2014 İlkbahar Gelinlik Modelleri

2014 İlkbahar Gelinlik Modelleri


-2014 ilkbahar gelinlik modelleri arasında en popüler olan gelinlik modeli dantelli gelinliklerdir. Hayatimizin her alanına etki eden dantel detaylar gelinlik modellerini de etkileyerek gündemde kalmayı başarmaktadır. Özellikle transparan gelinlik modellerlini etkileyen bu detay bu gelinlik modellerine farklı bir hava katmaktadır.

-2014 ilkbahar gelinlik modelleri arasında yer alan bir diğer gelinlik modeli ise prenses gelinliklerdir. Etek kesimi geniş olan bu gelinlik modeli çok şık aksesuarlarla süslenmiştir. Ayrıca kabarık gelinlik modeli ile ayni kreasyonda bulunan bu model kuyruklu olarak da tasarlanmaktadır. Ancak kuyruk kısmının farklı tarzda olmasını istiyorsanız kuyruklu gelinlik modellerine de göz atabilirsiniz. Çok fazla ürünün yer aldığı bu kreasyonlarda mini gelinlik modelleri de bulunmaktadır.

-Bu sezonun trendi haline gelen gelinlik modellerinden bir tanesi de drapeli gelinlik modelleridir. Özel taşlarda tutturulan bu gelinlik modelleri diğer gelinliklere göre farklılık göstermektedir. -Genellikle salon düğünlerinde tercih edeceğiniz bu model aracılığıyla çok şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ancak düğünlerinizi deniz ya da havuz kenarında yapmayı planlıyorsanız denizkızı modeli gelinlik çeşidiniz tercih edebilirsiniz. Ayni zamanda bu model yat ya da gemi düğünlerinde de kullanabilir. -2014 ilkbahar gelinlik modelleri arasında yer alan modellerin iki renkli olanları da çok idealdir. Ancak tek renk gelinlik istiyorsanız krem ve kirik beyaz gelinlik modelleri arasından zevkinize hitap eden modeli seçebilirsiniz.

[

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla