Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.03.2014, 10:10   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart TV 8 tv frekans ayar

TV 8 tv frekans ayar

12515 H – Yatay Bati 8888 3/4

TV 8 biyografi

tv8, 22 Şubat 1999 tarihinde yayına başlayan MNG Medya Grubu bünyesinde kurulan bir televizyon kanalı. Karasal yayının dışında Kablo TV, Teledünya, Digitürk, D-Smart ve uydu yayınları ile de izleyiciye ulaşmaktadır. Merkez stüdyoları Ayazağa’da bulunmaktadır. Kanalın genel müdürü Abiş Hopikoğlu’dur.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. Kanalın Tanıtım Müdürlüğü görevini halen Savaş İnci yürütmektedir.

Programları arasında müzik-eğlence, yarışma, spor, tartışma, haber ve dizi içerikli programlar yer almaktadır. Gökmen Karadağ, Mustafa Karaalioğlu, Seda Sayan gibi isimler program yapmaktadır. tv8 Ana Haber’i hafta içi Kaan Yakuphan, hafta sonu ise Aslı Mavitan sunmaktadır. Ankara temsilcisi Erkan Tan’dır.

canlı program izle canlı yayın Tv8 izle online tv8 izle TV8 izle Canlı TV8 izle 17 Nisan TV8 canlı tv izle Saba Tümer'le Bu Gece Canlı izletir

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla