Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.04.2014, 08:52   #12 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlara göre bebekler

Balık Bebeği (19 Şubat - 20 Mart)

Gezegeni: Jüpiter ve Neptün
Elementi: Su
İyi yönleri: Hassas, merhametli, kibar, önsezileri güçlü
Olumsuz yönleri: Kararsız, karmaşık, kolaylıkla kafası karışır

Balık bebeği çok duygusaldır ve ortada bir sebep olmaksızın kolayca ağlamaya başlayabilir. Her şeyi içine atmayı sever, dışa vurumcu değildir. Aile içindeki duygusal salınımlara karşı çok hassastır, tartışmalar, kavgalar onu derinden etkiler.

Sürekli düşünen ve kendi hayallerinde kaybolan bir kişiliği vardır. Cinlere, hayaletlere inanır. Zaman zaman gerçek dünya ile ilişkilerini kesmek gibi kötü bir huyları vardır. Geceleri kötü rüyalar görüp sık sık uyanabilirler, bu yüzden anne babalar Balık bebeklerini özellikle geceleri sık sık kontrol etmelidirler. Ona yatakta bir ninni söyleyerek veya güzel masallar okuyarak sakince uyumasını sağlayabilirsiniz.

Hayalperest olan balık burcu çocuğu sevgi ve desteğe tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyar. Bunlar olmadığında gergin ve dengesiz davranışlar sergileyebilir. Rutinlikten hoşlanmaz ve programlanmış şeyleri sevmez. Saatli yapılan aktiviteleri sevmez. Belli bir süre sonra okul kurallarından da sıkılabilir. Ona daha ilk günlerden itibaren yavaş yavaş disiplinli olmayı öğretmelisiniz. Ancak bunu yaparken dikkatli olmalı, aceleci davranmamalısınız. Aksi halde onun doğuştan getirdiği hayal gücü ve yaratıcılığını zedeleme riskiniz vardır. Oyunlarla, resimlerle, ufak hikaye ve şiirler yazmasını sağlayarak ona hayallerini gerçeğe dönüştürmenin yollarını göstermelisiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla