Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.04.2014, 19:44   #2 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Leyla Feray Kimdir - Paşa Gönlüm Dizindeki Türkan Kimdir

Paşa Gönlüm Başrol Oyuncusu Leyla Feray (Türkan) Biyografisi / Kimdir?

Leyla Feray (Türkan) Kaç Yaşında?, Leyla Feray (Türkan), Leyla Feray (Türkan) kim, Leyla Feray (Türkan) kimdir, Leyla Feray (Türkan) nerelidir, Leyla Feray (Türkan) kaç beden, Leyla Feray (Türkan) oynadıgı diziler, Leyla Feray (Türkan) Kimdir?, Leyla Feray (Türkan) Nereli?, Leyla Feray Biyografisi, Leyla Feray Fotoğrafları, Leyla Feray Hangi Üniversite Mezunu?, Leyla Feray' ın Oynadığı Diziler, Paşa Gönlüm Başrol Oyuncusu Leyla Feray (Türkan) Biyografisi / Kimdir?



Paşa Gönlüm Dizisinin başrol oyuncusu Leyla Feray‘ boyu, kilosu, biyografisi ve genel özelliklerine geçmeden önce dizimizde canlandıracağı karakter olan Türkan karakterini tanıyalım.

Paşa Gönlüm Dizisinde Türkan Kimdir?
Dizimizi baş karakteri olan Türkan dizide Bursadan İstanbula annesini aramaya gelen Türkan burada Mesut ve Bahtiyarın erkek çocukları arasında kalır ve ne yapacağını bilemez. Fikret ve Melih Türkan gelmeden önce çok iyi arkadaş iken Türkanın o sempatik ve saflığına dayanamayan Fikret ve Melih bundan sonra Türkanın aşkını kazanmak için uğraşırlar. Gizemli ve bir o kadar sempatik olan Türkan karakteri güzelliği ile insanların başını döndürürken, saflığı ile de kendine aşık eder.

22 yaşında. Bursa’da halası ve eniştesinin yanında büyümüştür. Eniştesinin, onu istemediği biriyle evlendirmek istemesi üzerine evden kaçıp İstanbul’a gelir. Amacı annesini bulmaktır. İyi niyetli, yardımsever bir kızdır.

Türkan, 20’li yaşlarının başında, halası Muazzez’in yanında Bursa’da büyümüş genç bir kızdır. Muazzez iyi niyetli bir kadındır ve Türkan’ı kızından ayırmaz. Fakat karısının aksine genç kızı her zaman yük olarak gören Necmi, bunu her fırsatta Türkan’a belli ederek huzurunu bozar. Tekstil atölyesinde çalışarak ailesine destek olmaya çalışan Türkan, öğrendiği bir gerçek karşısında eniştesi ve halası ile daha artık fazla aynı çatı altında kalamayacağını anlar. Ve Türkan, ani bir kararla yanından hiç ayırmadığı annesinden tek yadigar bez bebeğini de yanına alarak İstanbul’a doğru yola çıkar.

Paşa Gönlüm Başrol Oyuncusu Leyla Feray (Türkan) Kimdir?
Dizimizin başrol oyuncusu Leyla Feray 1993 İstanbul doğumlu olup lisans eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü 2.Sınıfta sürdürmektedir. Güzelliği, sempatikliği ve saflığıyla herkesi büyüleyen güzel oyuncumuz’un saç rengi Kahverengi olup gözleri de kahverengidir. 1.73 metre boyunda olan güzel oyuncumuz Paşa Gönlüm Dizisinden önce 2013 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde yer almıştı.

Leyla Feray (Türkan) Hakkında Bazı Bilgiler;
Yaşı Kaç? : 21 yaşında
Boyu Kaç? : 1.73 metre
Saç Rengi : Kahverengi
Göz Rengi : Kahverengi
Beden : 38

Leyla Feray (Türkan)’ ın Oynadığı Diziler
Paşa Gönlüm Dizisi
Ben Onu Çok Sevdim (Atv 2013)

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla