Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.04.2014, 14:01   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Başıboş Kılları Yola Getirin

Başıboş Kılları Yola Getirin
Dostça bir uyarı: Sevgiliniz bir gün size dönüp "Kulağından/burnundan/ayak parmaklarından/... kıl çıktığının farkındasın değil mi?" diye sorabilir.

Her ne kadar bu soru egonuz için bir sarsıntı yaratsa da, aslında ortada anormal bir durum yok. Siz de diğer milyonlarca erkek gibisiniz: Sadece bir erkeksiniz.
New York'ta erkek berberi olarak çalışan Garrett Pike, müşterilerinin kendisine sürekli olarak garip yerlerinden çıkan kıllarla ilgili sorular sorduğunu anlatıyor. "Başıboş kıllarınızla ilgili berberinize danışmaktan çekinmeyin" diyor Pike. "Biz doktor gibiyizdir, anlattığınız her şeyi muhtemelen binlerce kez duymuşuzdur. Ayrıca, size garip gelen bir şey aslında normal olabilir."
Öte yandan, kıllarınızın normal olması, onlarla ilgilenmemenizin bahanesi olamaz, bunu da aklınızdan çıkarmayın. Uzmanımız, pek çok kişinin ortak sorunu olan bu 'kıl' konuda neler yapmanız gerektiğini anlatıyor. Bu sayede artık kız arkadaşınız size mağara adamı muamelesi yapamayacak.
Burun

"Pilli burun kılı temizleyicilerine ihtiyacınız yok" diyor Pike. "Ucu kıvrımlı ufak bir makas alın ve burun deliklerinizden görünen kılları temizleyin. Pek çok insan derinlere inmeye çalışır ama buna gerek yoktur. Sadece dışarı sarkanları kesseniz yeterlidir."
Ayak ve el parmakları

Pike bunlar için de burun için kullanılan makasları öneriyor. Diğer bir alternatif ise en kısa saç uzunluğuna ayarlanmış saç kesme makinesi.
Kulaklar

Öncelikle, en mantıklı yaklaşım, kulaklarınızdaki tüyler için berberinizden yardım almanız. Ortalama her dört ile altı hafta arasında kulak kıllarınızı almalısınız. Bu da aşağı yukarı saçlarınızı kestirdiğiniz zaman aralığınızla aynıdır. Eğer bu işi evde yapmak istiyorsanız ve ortamda çok kıl yoksa bir cımbızdan yararlanabilirsiniz.
Yanaklar

Gözlerinize kadar tıraş olmayı aklınızdan çıkarın. Pike, canınızı çok yakacağı için cımbızı da önermiyor. En acısız yöntem, kaliteli bir sakal düzeltme makinesi kullanmak.
Ense

Ensenizdeki başıboş kılları kendiniz alacaksanız, iki adet aynaya ihtiyacınız var. Banyo aynasına arkanızı dönün ve elinize de ufak bir ayna alın. Makine kullanacaksanız, bu işi duştan önce yapın. "Eğer jilet kullanmak istiyorsanız, mutlaka duştan sonrayı bekleyin." diye öneriyor Pike. Makine hiçbir zaman jilet kadar başarılı sonuç vermeyecektir, ancak aceleniz varsa günü kurtarmaya yeter.

Gillette

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla