Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.04.2014, 23:38   #1 (permalink)
Asi Ruh
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Rüyada Dünya Görmek



Rüyada Dünya Görmek
Kadınla tabir edilir. Dünya oyun ve eğlenceye, türülü türlü hallere, insanoğlunun karşılaşacağı durumlara, Dünyanın çirkin bir surette görünmesi Allahü Teala’nın inayetine, Dünyaya meylettiğini ve sadece dünyalık istediğini görmek değeri az olan şeyi değğerli olan şeye tercih etmeye, Dünyaya sırtını dönmek züht ve takvaya, Onunla sarmaş dolaş olmak ve onu kucakladğını görmek dünyadan istediği şeyin hasıl olmasına, Dünyayı istediği halde, onun insandan kaçması arzu edilen şeylerin gerçekleşmemesine, Bazen dünya, Kuran-ı Kerim’e delalet eder.

Dünyanın uzaydan görünüşünü gördüyseniz, yakında hayatınızda birtakım değişiklikler olacak. Başka bir ülkeye taşınmanız olasılığı da var.

Kişinin yaşam görüşünün değişeceğine, yeni şeyler öğrenip, olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada dünyayi görmek, kadina isarettir. Dünyayi terkettigini gören kimse hanimim bosar. Bütün dünyanin helak oldugunu ve kendinden baska hiç bir ferdin kalmadigini gören kimse kör olur. Dünyanin kendisi için kararlastigini ve bütün isteklerinin yerine geldigini gören kimse fakirlige düser ve helak olur. Rüyada dünyayi görmek, oyun ve oyuncagi, hilelere, ahdi bozmaya, güçlük ve çetinlige ve sözünden dönmeye isarettir. Bazen de bu rüyayi görmek, hanim, mal ve çocuga isarettir. Dünyayi görmek, ziraata ve onda ticaret yapip fayda elde etmeye, iyilik ve ondan faydalanmaya isarettir. Dünya, yolcu için konaga, yikik eve ve kötü bir kadina isarettir. Dünya, agnlara, hastaliklara, borç ve kefalete, darliga, sikintiya, zillete, isten çikarilmaya, mutevellilige, azginliga, sevgiliye ve iki yüzlü kimseye isarettir. Eger dünya çirkin bir surette görünürse, Allahu Teala (C. C.) o kimseye inayet eder. Dünyayi sirtim çevirirse rüya sahibi zühd ve takvayi seçer. Eger dünyayi gören, dünyayi istese fakat dünya kendisinden kaçsa, bu rüya meydana gelecek fitneye yahut dünyayi kazanmada güçlük ve sikinti çekmesine isarettir. Bazen de dünya Kur’ani Kerim’e isarettir.

Asi Ruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla