Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.04.2014, 23:43   #1 (permalink)
Sezqin-X-
Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır, aptallığın asla.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yank Dünyada en az bulunan burcun sert erkekleri Akrepler

Dünyada en az bulunan burcun sert erkekleri: Akrepler



Kadınından erkeğine girdikleri her ortamda kendilerini belli eden uç nokta insanlarıdırlar ama toplumlarda var olan ataerkil görüş nedeniyle akrep kadınları kendilerini sadece çekicilikleri ile belli ederler. Bu açıdan iki cinsiyette de ortak olan ama erkeklerde daha açık seçik olan bazı özellikleri sıralamak onları tanımanız açısından daha iyi olacaktır ayrıca akrep erkekleri akrep burcunun sert yapısını çok daha iyi taşırlar.
Burçların başlangıç noktası olan 'Akrep Kral'dan gelirler sayıları 1.5 milyarı bulan oğlak burcu ile sayıları birkaç milyonu oluşturan akrep burçlarıastrolojinin piramidinde en üst ve en alt yeri paylaşırlar. Az bulunurlar velhasıl kelam bu akrep zatları...
Lider olarak doğarlar doğuştan gelen bir liderlik ve örgütleme yeteneğine sahiptirler. Dünyanın en büyük liderleri bu burçtan çıkar (bkz. M. Kemal Atatürk) yapılan bir araştırma sonucu ABD'nin tüm başkanlarının akrep olmasına dikkat ettiğini gösteriyor.
Astrolojide genital bölgeyi temsil eden bu burcun erkekleri tüm burçlar içinde tartışmasız en güçlü libidoya sahiptirler. Ama bu kadından kadına geçen bir ‘playboyu’ getirmesin aklınıza.
Hoş ara sıra “Akrebim çekiciyim niye sevişmiyorum?” deyip birkaç kaçamağı olabilir ve gelişi güzel ilişkiler yaşayabilir. Birden fazla kadınla birlikte olması kendi isteğinden ziyade kadınların ona olan ilgisinden kaynaklanır.
Utangaç değildir ama her yönünü sakladığından küçük bedeninde büyük arzular taşıdığını sadece hisleri kuvvetli bir balık kadını anlayabilir. Sakladığından fazlasına sahip olduğundan hiçbir şey yapmayarak bile balık burcunun sıkılgan kadınlarına her gün yeni sürprizlerle gelen bir erkek gibi göründüğünden en çok balık kadınlarını peşinden sürükler.
Ama sevişmek onun için neredeyse hayatın anlamıdır ve bunun için çok değer verdiği cinselliğini herkesle paylaşmaz seçicidir.
Zor sever. Çok derinden sevmek gibi güçlü libidolara sahip olan erkeklerin yanaşmadığı pis bir huya sahiptirler ve bu tezat depresyonlara hatta paranoyalara sebep olduğundan ortaya genel yapısı ile depresif bir erkeği çıkarır.
Ömrünü alıp; ömrünü adayabileceği kadını beklemesi yıllar sürebilir hayatı boyunca hiçbir kadınla birlikte olmamaya varacak kadar kaya gibi iradesi ve sevgisi vardır ve tabi dünyadaki tüm kadınları etkileyecek de bir çekiciliği.
Kadınları hayat tarzı ile değil; derin bakışları ile etkileyen tiptir. Bir bakışı en dişli koç kadınının meşhur inadını bile kırdırabilecek şekilde olabilir.
Sizi sevmesi sizi sevmemesi kadar tehlikeli olabilir dünya üzerinde sevdikçe güç toplayan nadir erkeklerdir sevdiği kadın ya da dostu olan erkek için hiç beklenmedik işler yapıp sizi altından kalkamayacağınız büyük bir borcun altına sokar ve sevgisini almışsanız yaptığı her iyilik veya yaptığınız her kötülük karşılıksızdır.
O kadar kıskançtır ki sevdiğini birinin yakınında başka birini hissetmek bile yıllarca sürecek ve onunla sevişmediğiniz veya işkence yapmadığınız sürece bitmeyecek bir suskunluğa gömebilir.
Gizemlidir ne veya kim olduğunu insanlar hakkında ne düşündüğünü sert ve duyarlı kimliğini alaycı ve soğuk bir maskenin altında gizler. Maskesini ancak sevişme esnasında çıkarır.
Kincidir. Hiçbir şeyi unutmaz ve affetmez. Yenilmek onun için ölmektir. Ölmek yeniden doğmaktır. “Ben asla yenilmem” demez yenildiğini kabul eden ama bunun ona bir zararı olmadığını düşünen biridir akrep erkeği.Zira yerinde durmayan sürekli gelişen ama değişmeyen biridir.
Sadece bir kere kaybetme şansı vardır ikincisinde (yenmese bile) yenilmez (karşı taraf için en iyi onun için en kötü) sonuç çoğu zaman beraberliktir. Ama yenilmemek altta kalmamak için her şeyi yapar inatçı ve katıdır giriştiği savaşlarda yenildiği çok nadir görülür ki kazanamayacağı yarışa girmez. Ama damarı tutarsa onun zır cahil olduğu bir konuda akademisyen bile olsanız zeytin yağı misali; üste çıkmadan bırakmaz peşinizi.
Nefretinden korkun hayatı boyunca yapacağı en son iş olsa bile intikamını alır.
O çok sevdiğiniz; o sizi çok seven adam sınırlarına o kabul etmeden girmeye çalışırsanız -eğer varsa- ailesini bile ortadan kaybedip sır olurhaberini zor alırsınız.
Uzun süreli bir birliktelik olmasa da koç aslan ve yengeç burçları kadınları ile güzel bir ilişki kurabilirler ama ilaçları tabi ki akrep kadınlarıdır her yönden örtüşen bu ikili birbirlerini anladıklarından sorgu yerine birbirlerine içlerini dökerler çok az soru olur hayatlarında yemekten bahsederken mazilerini sererler önlerine hayatları yatakta geçer ve sözsüz susmaz derin bir ‘Mrs. & Mr. Smith’ aşkı bekler bu ikiliyi.
Ayrıca annesi akrep burcundan olan akrep erkekleri de anneleri ile çok iyi iletişim kurduklarından ve kanlarında akreplik olduğundan düşünebilen bir makine olur sadece anneleri ile olan iletişimden başka kimseye ihtiyaç duymaz hale gelirler neredeyse.
Cahil bir akrep erkeği dik kafalılığından çekilmez bir “kro” iken; dünya yüzü görmüş erkek akrep tam bir beyefendidir.
Asya ırklarında olduğu gibi çok az sarışını vardır bunların geneli kumral ve kaba suratlıdır.
Çok parada gözleri yoktur. Ama severler parayı meziyetlerinden de genel itibari ile paralı olurlar. Lüksü çok severler her şeyin en iyisi isterlerkişiliğini gizlese de büyük partiler toplantılar verip haşmetini gösterme meyli vardır. Evleri çevresindeki insanlarla dolu olmalıdır.
Esprili adamlardır eğlencelidirler. Samimi olarak kendisiyle bile dalga geçebilir kendini çok iyi görebilir dışarıdan. İnsan sarrafıdır aynı zamanda ilk görüşte sevmediği kişiyi sevmemekte hem inat eder hem de işin sonunda haklı çıkan taraf olmakta çok beceriklidir.
Hisleri kuvvetlidir ondan bir şey saklayamazsınız.
İş dünyasının vazgeçilmez adamıdır patronu iseniz vazgeçin iş arkadaşı olun yaptığı işi çok iyi inceler en iyisi olmak için delirir adetamasasında sessiz sakin görünse de ondan iş veya iş yeri hakkında biraz eleştiri yapmasını isteyin kapayamazsınız ağzını ya içinde biriktirdiklerini sonuna kadar dinleyeceksiniz ya da kovacaksınız.
Adet örf geleneğin baş düşmanıdır. Var olan bir fiil orada yaşayan insanlar için faydalı olsa da değişmelidir çünkü dogmatiktir.
Dini bütün adam değildirler ibadeti yok denecek insanlardır ama hissi olduklarından imanları çok güçlüdür. İnançsızının bile başkasına inat ettiğinden veya söz verdiğinden “İnançsızım” diyen biri olma ihtimali çok yüksektir çünkü mantığını mantık ötesi nedenlerden alır.
Sıkar suskunluğu konuşmak yerine yapmayı tercih eder. Konuşacağı insanlar sınırlıdır. (Eş ve çocukları anneleri) Sevimlidirler. Havasını bulsun matem evinde “stand up” yapar.

Karanlığın adamıdır akrep erkeği. (siyah veya koyu giyinmeyi severler) Kendi dünyasında sadece sorumluluğunu aldığı sevdiği veya nefret ettiği insanlara yer vardır. Bunların hiçbiri olmasa bile yalnız yaşar.
Tutkularının ondan önce ölmesine asla müsaade etmez sonunda kendi zehrini akıtıp sessizce ölmeyi yeğ tutar.
Büyük paranoyaklardandır. Kendi acısını yine kendi yaratır onun inanılmaz iradesini yine kendi acıları yıkabilir ama hayata “pes ettim” diyerek hayatı bırakmadığını hem o hem yakın çevresi çok iyi bilir.
Pablo Picasso’dan M. Kemal Atatürk’e Teoman’dan Yılmaz Erdoğan’a Bill Cilinton’dan Süleyman Demirel’e özellikle sanat ve siyaset dünyasına çok büyük isimler vermiştir.
Sansasyoneldir akrep burcu erkek familyası. Geliş ve gidişleri devrimdir. Kendinden bir önceki ile aynı yolu takip etmeleri çok zordur.
Ayrıca bir diğer yönleri de çok iyi otomobil kullanmalarıdır şu an WRC dünya şampiyonasında direksiyon sallayan 5 akrep bucu erkeği var bu da bir dip not diye kalsın aklınızda.
Sosyal insanlar için kirli yazarlar araştırmacılar ve psikiyatrlar için heyecan ve merak uyandırıcı bir hayatın parçalarıdırlar bunlar.

__________________
Sezqin-X- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla