Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.04.2014, 18:40   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart B Kan Grubu Hayatınızı Değiştirecek!

B Kan Grubu Hayatınızı Değiştirecek!
Ait olduğunuz kan grubu sağlık haritanızı da çiziyor. Daha sağlıklı ve mutlu bir hayat için sadece size özel bu ayrıcalıktan faydalanın.

Yoğun tuz tüketimi kalbinize büyük hasar verebilir.

Öyle ki Kopenhag Üniversitesi araştırmacılarına göre tuz, kalp hastalıklarına yakalanma riskinizi %20 yükseltiyor. Trombositleriniz (kanın pıhtılaşmasından sorumlu partiküller) yüksek sodyumlu ortamlarda artar ve damarları tıkayarak kalp krizine davetiye çıkarır. Her gün 7 porsiyon meyve ve sebze yiyerek hem trombositlerinizin akışkan kalabilme yeteneğini güçlendirebilir hem de arterlerinizi temizleyebilirsiniz.

Adrenalin şampiyonu olmak sizi büyük risk altında bırakıyor.

Neden mi? Bu adrenalin bolluğu kan şekeri dalgalanmalarına ve dolayısıyla vücudunuzun yağ depolamasına yol açar. Fazla yağlar ise kalp krizlerine daha açık olduğunuz anlamına gelir. Adrenalin dengesini düzgün hale getirmek için her gün bir bardak süt için. Zira sütün içinde sakinleştirici bir aminoasit olan triptofan bulunur. Özellikle yatmadan önce içmeniz, geceyi rahat geçirmenizi sağlayacaktır. Kalp krizi riskini düşürmek için düzenli egzersiz yapmanız gerektiğini hatırlatmamıza gerek yok herhalde.

Protein kaynaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kanınızda hem A hem B antijeni bulunması mide asidinizin gücünü azaltıyor. Bu ne demek? Kırmızı etten alacağınız proteini sindirmeniz zorlaşıyor. Ancak balık ve süt ürünlerinden maksimum besin değerini çıkarmakta üstünüze yok. O yüzden biftekten suşiye transfer olmanızda fayda var. Böylece yemeklerinizden maksimum proteini almış olacaksınız. Başka bir arzunuz?

Uzun ömürlü olmak sizin kanınızda var.

Japon araştırmacılara göre B kan grubuna sahip olmak 100. yaşınızı görmek için diğerlerine göre iki kat daha şanslı olduğunuz anlamına geliyor. Bunun için tek ihtiyacınız, probiyotik bakteri alımınızı artırarak bağışıklık sisteminizi güçlendirmek. Her ne kadar hoşlanmayacak olsanız da haftada 3 porsiyon pırasa ve sarmısak tüketin. Günlük olarak ise Activia gibi probiyotik yoğurtlar imdadınıza yetişiyor.

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla