Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.04.2014, 10:58   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart HP'den yeni teknolojilere sahip yazıcılar!

HP'den yeni teknolojilere sahip yazıcılar!

HP yüksek kalitede uygun fiyatlı baskı seçeneklerini artıran yeni yazıcılarını ortaya çıkardı!



HP, uygun maliyetli ve HP'ye özgü kalitede baskı seçenekleri daha da artıran, yeni HP Deskjet Ink Advantage yazıcıları tanıttı. Yeni yazıcılar bir ağa ihtiyaç duymadan doğrudan kablosuz baskı gibi piyasada ilk olarak değerlendirilebilecek teknolojilere sahip.

HP yeni Ink Advantage baskı sistemleri ile kaliteli baskı ayrıcalığını ev kullanıcıları ve küçük işletmelerden oluşan müşterileri için her zamankinden daha uygun maliyetli hale getirerek, müşterilerinin aynı fiyata iki kata kadar daha fazla baskı almalarını sağlıyor.

HP Deskjet Ink Advantage 4645 e-All-in-One yazıcı baskı, tarama , kopyalama ve faks işlemlerini kolaylaştırmak için sezgisel bir grafik ekran ile birlikte sunulurken daha düşük maliyetle daha kaliteli baskı alınmasını sağlayacak.

HP Baskı Sistemleri Kategori Müdürü Serkan Bayır yeni yazıcılarla ilgili şunları söylüyor: "HP'nin sektöre öncülük eden yenilikleri ve seçenekleri müşterilerine sunma konusunda benzersiz bir sicili bulunuyor. Her geçen gün daha da büyüyen HP Deskjet Ink Advantage portföyü müşterilerimizin daha uygun maliyetlerle, kalite ya da güvenilirlikten ödün vermeden baskı alabilmelerini sağlayacak uygun çözümler sunmayı sürdürecektir."

HP müşterilere aynı maliyete iki kat fazla sayfa baskı imkânı sunan Ink Advantage serisini sunan ilk marka. HP'nin yeni özellikler ve daha yüksek baskı hızları ile donatılan yeni Deskjet Ink Advantage yazıcıları müşterilerin ihtiyaçlarına göre çeşitlendirilen bir fiyat aralığında sunuluyor.

Aynı fiyata 2 kata kadar daha fazla sayfa!


HP Deskjet Ink Advantage 4645e-All-in-One ile evinden çalışan profesyoneller baskı kalitesinden ve performanstan ödün vermeden 2 kata kadar daha fazla sayfayı aynı fiyata yazdırabiliyor. HP Deskjet Ink Advantage 4645e-All-in-One akıllı telefon, tablet ya da diz üstü bilgisayardan uygun maliyetli baskı, tarama, faks gönderme, kopyalama ve mobil baskı işlevlerini sunuyor. HP Deskjet Ink Advantage 4645 e-All-in-One yazıcı 136 dolar+KDV tavsiye edilen tüketici fiyatıyla satışa sunulacak.(3) ENERGY STAR koşullarını karşılayan yazıcı, otomatik çift taraflı baskı ve kopyalama özelliğiyle kağıt kullanımında yüzde 50 oranına kadar tasarruf sağlıyor.

Düşük maliyetle, HP kalitesinde baskı

Yeni HP Deskjet Ink Advantage yazıcılarla birlikte yeni Orijinal HP mürekkepli kartuş serileri HP 650 ve HP 655 tanıtıldı. Yeni mürekkep serisi laboratuvar kalitesinde fotoğrafların basılabilmesini sağlıyor. Yenilikçi HP Ink Advantage sistemi eğitim materyalleri ve okul projelerinin uygun maliyetle basılabilmesini sağlayarak öğrencilerin eğitim yaşamlarında öne çıkmalarını sağlıyor. Evden çalışan profesyoneller ve küçük ölçekli işletmeler de yeni yazıcılarının düşük maliyetli ve kaliteli baskı avantajından yararlanabiliyorlar.

HP Deskjet Ink Advantage yazıcıların sunduğu olağanüstü güvenilirlik , mürekkep sızıntılarından dolayı oluşabilecek tekrar baskı maliyetlerini ve kartuş tıkanmalarını engelliyor.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla