Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.04.2014, 11:48   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saha içerisinde ne konuşuldu! Aile olabilmek

Saha içerisinde ne konuşuldu! Aile olabilmek..

Sezonun bitimine 3 hafta kala mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de büyük sevinç yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, ülkenin dört bir yanında ve Avrupa’nın çeşitli yerlerinde 19. kupanın gelişini kutlarken zaferin mimarları ise başarının reçetesini açıkladı. Ersun Yanal ve öğrencileri, takım içindeki aile ortamının, kendilerini şampiyonluğa taşıdığını söyledi.
2013-2014 sezonunun tamamlanmasına 3 hafta kala resmen şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe’de bayram var. Önceki gece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde çıktığı Çaykur Rizespor maçından 0-0’lık beraberlikle ayrılan Sarı-Lacivertlilerin coşkusu görülmeye değerdi. Karşılaşma biter bitmez başta Türkiye’nin dört bir yanı olmak üzere Avrupa’nın çeşitli yerlerinde büyük sevinç yaşandı. Şükrü Saracoğlu’ndaki tarihi mücadeleye tanıklık eden kadın ve çocuk taraftarlar da belli bir süre statta kalarak şampiyonluğu kutladı. Ardından kendilerini stat dışında bekleyen ailelerin yanına giden taraftarlar, Bağdat Caddesi’nin yolunu tutarak geç saatlere kadar eğlendi.
Zaferin mimarları Fenerbahçeli futbolcular ise 19. lig şampiyonluğunu önce saha içinde kutladı. Sarı-Lacivertli kramponlar, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte teknik ekip ve malzemeciler dahil tüm kulüp çalışanları sahanın ortasında halka oluştururken kaptan Emre Belözoğlu kısa ama öz bir konuşma yaptı: “Hepinize helal olsun, hepinizin tek tek bu şampiyonlukta çok büyük katkısı var.” Birbirlerine sarılarak çember halinde duran zaferin diğer kahramanları da tecrübeli futbolcuya “Sana da helal olsun kaptan.” diye cevap verdi.
Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyemeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın saha kenarına geldiğini gören oyuncular, tecrübeli başkanı da aralarına aldı. Yıldırım, tüm futbolcuları tek tek kutlarken başta Meireles olmak üzere birçok oyuncu stat hoparlöründen çalınan şarkılar eşliğinde göbek attı. Başkan Yıldırım ile selfie çektirmeyi de ihmal etmeyen yıldızlar, soyunma odasına giderek G.Saray’a atfen hazırlanan “Mayıslar sizin olsun, biz Nisan’da şampiyonuz” yazılı tişörtleri giydi.
Şükrü Saracoğlu’ndaki kutlamalar, futbolcuların bayraklarla attığı şampiyonluk turuyla sonlanırken sıra Sarı-Lacivertli yıldızların medyaya duygularını aktarmaya gelmişti. Sezon boyunca bir futbol takımından çok aile olduklarını sıkça vurgulayan ve Rizespor maçına ‘Biz Bir Aileyiz.’ pankartı ile çıkan Ersun Yanal’ın öğrencileri yine takım ruhuna vurgu yaptı. Kadroda yer alan tüm oyuncular, adeta ağız birliği etmişçesine arkadaşlık ortamının kendilerini zafere ulaştırdığını dile getirdi. Mehmet Topal’ın “Birbirimiz için yapamayacağımız şey yok.” sözleri dikkat çekti.
‘FUTBOLCULAR HEM İŞÇİ HEM MÜHENDİSTİ’
Teknik adamlık kariyerindeki ilk şampiyonluğunu elde eden Ersun Yanal da oyuncuları ile aynı düşüncedeydi. ‘Biz büyük bir aileyiz’ tablosunu her zaman gündemde tuttuklarını hatırlatan başarılı hoca, “Bunu futbolumuza yansıttık. Bu işin baş mimarları futbolcular. Hem işçilik hem mühendislik yaptılar.” değerlendirmesinde bulundu. Başkan Aziz Yıldırım’ın duruşu ve kendilerine verdiği desteğin de çok önemli olduğunu anlatan Yanal, “O iki dalda da mücadele ediyordu. Bu mücadelesinde de biz yine destek gördük. Yönetim kurulu da aynı şekilde desteğini her zaman sürdürdü. Bizi belki de en kaliteli şekilde ihtiyaçlarımızı karşılayacak düzeni elinde tuttu ve destek oldu. Bize sonuç kaldı. Her şeyden önemlisi bu gücü ortaya koyacak önemli bir kitle taraftarımızdı. Onlara binlerce kez teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

süper fb

Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla