Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.04.2014, 01:31   #1 (permalink)
Sezqin-X-
Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır, aptallığın asla.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow Kedi Kumu Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Kedi Kumu Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Türkiye’nin ilk yerli Premium mama markası Champion, sevimli dostlarımızın diğer ihtiyaçlarını da unutmuyor. Tamamen doğal olan ‘bentonit’ toprağından üretilen Champion Bentonit Kedi Kumu, yüksek emiş gücü ile hem kedinizin sağlığını koruyor hem de size zaman tasarrufu sağlıyor…
Evininizi paylaştığınız, asil, bir o kadar da şahsına munhasır dostlarımız olan kediler, diğer evcil hayvanlara göre daha seçici olma özellikleriyle de öne çıkıyor. Kullandıkları her ürünü kolay kolay sahiplenmeyen kedilerin beslenmeden sonra en büyük ihtiyaçlarından biri olan kedi kumu seçimi ise onların sağlığı için kritik önem taşıyor. Öyle ki yanlış kedi kumu kullanımı solunum problemlerinden deri ve pati tahrişine kadar pek çok sağlık sorununa neden oluyor.
Türkiye’nin ilk, en büyük ve en yeni teknolojiye sahip mama üreticisi Tropikal Pet’in premium markası Champion, sevimli dostlarınızın tüm ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor. Tamamen doğal olan ‘bentonit’ toprağından üretilen Champion Bentonit Kedi Kumu, kedinizin sağlığına zarar verebilecek hiçbir zararlı madde içermediği gibi hammaddesinde kullanılan doğal minerallerin moleküler yapısı sayesinde yüksek sıvı emme gücüne sahip.
Kedi kumu seçiminde dikkat edilmesi gereken kriterlerin başında gelen yüksek emiş gücü özelliğiyle Champion Bentonit Kedi Kumu, ıslanınca anında topaklaşarak sıvıyı çok kısa sürede absorbe ediyor. Çabuk ve sıkı topaklar oluşturanChampion Bentonit böylece sıvının kedi kumu kutusunun en altına inip orada birikmesini önlüyor. Uzun süreli kullanımlarda dahi mükemmel bir kuruluk sağlayarak kedinize sağlıklı ve hijyenik bir ortam sunuyor.
Ekonomik uzun süreli kullanım

Sıradan bir kedi kumunun 30 kilosuna eşit olan 5kg Champion Bentonit Kedi Kumu’nun içindeki, Bentonit minerallerinin moleküler yapısı ve mikro gözenekleri sayesinde su ve koku emme kapasitesi çok yüksektir. Kediniz tuvaletini yapınca kum hızla nemi içine çeker ve topaklanır. Kediniz tuvaleti kullandıktan sonra oluşan toprağı elekli kürek ile atarak kalan kumu kullanmaya devam edersiniz. Bu sayede kolay temizlik imkânı sağlayan Champion Bentonit Kedi Kumu size zaman ve kum tasarrufu da sağlar.
Champion Bentonit Kedi Kumu sıvı ile temasa geçtiği anda ortama bebek pudrası kokusu yayar. Hoş kokusuyla kediniz ve sizin rahatınızı ilk sıraya koyan Champion Bentonit,kediniz için sağlıklı bir ortam sağlar. Bu özellik aynı zamanda çok külfetli periyodik tuvalet temizliğini çok daha kolay ve pratik hale getirir.

__________________
Sezqin-X- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla