Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.04.2014, 23:01   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
love Yanlış Kişiyle Birlikte Olduğunuzun 5 İşareti

Yanlış Kişiyle Birlikte Olduğunuzun 5 İşareti




Hayatta her zaman karşımıza doğru insanlar çıkmıyor. Doğru olduğunu düşündüklerimiz de bazen büyük hayal kırıklıkları yaratabiliyor. Ancak ilişkilerdeki en büyük sorun, bazı durumları görmezden gelmekle başlıyor.
Şimdi biraz gerçeklerler yüzleşmeye ne dersiniz? Eğer ilişkinizde bu sorunlardan birini yaşıyor ya da içinizde bir yerlerde bir sıkıntı olduğunu hissediyorsanız, bu birlikteliği devam ettirmeyin. İşte, yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu gösteren 5 işaret:
Yanında doğal olamıyorsanız...
Partnerinizi etkilemek için bin bir kılığa giriyor, hiç yapmayacağınız davranışları sırf onun ilgisini çekebilmek adına yapıyorsanız, yanlış kişiyle birliktesiniz demektir. Sevgiliniz her koşulda sizi olduğunuz gibi sevmeli. Eğer onun yanında kendinizi başka biriymiş gibi hissediyorsanız, bu ilişkiyi bir an önce bitirmenizin gerekli olduğunun farkına varın.
Aileniz ve arkadaşlarınızla tanıştırmıyorsanız...
Uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi henüz yakın çevreniz ve ailenizle tanıştırmak istemiyor ve katıldığınız ortamlardan onu uzak tutuyorsanız bu tuhaf durumla yüzleşmenizin vakti gelmiş demektir. Aynı şekilde, siz partnerinizi ailenizle tanıştırmak istediğiniz halde o, bu durumdan kaçıyorsa, ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

Sizi dinlemiyorsa...
Güçlü bir ilişkinin en önemli kurallarının başında çiftlerin birbirlerini gerçekten dinliyor olması geliyor. Eğer partneriniz konuşma sırasında hep sizi bastırıyor ve sadece kendisiyle ilgili meselelerden bahsediyorsa, bu duruma bir an önce "dur" demeniz gerekiyor. Gün içinde konuştuğunuz, bir şeyler paylaştığınız anları göz önüne getirin ve iyice düşünün. Partneriniz sizi gerçekten dinliyor mu?
Ciddi konulardan konuşamıyorsanız...
Ciddi konuları gün yüzüne çıkarmıyor ve hep kilitli bir kutuda bırakıyorsanız, ilişkinizin sağlıklı ilerlemesini beklemeyin. Siyasi görüşler, din ya da para gibi ciddi konularda partnerinizle rahatlıkla konuşamıyor, görüşlerinize olumsuz bakmasından korkuyorsanız, yanlış bir ilişki içerisindesiniz demektir. Çiftler, birbirlerinin görüşüne saygı duymalı ve karşısındakini olduğu gibi kabul etmelidir.
Tek ilgi alanı sizseniz...
Partnerinizin size karşı ilgili bir sevgili olması bambaşka bir konu; ancak tek ilgilendiği konu sizseniz, bunun ilişkiniz açısından hiç sağlıklı bir durum olmadığının farkına varmalısınız. Hiç bir hobisi olmayan, hedeflerden yoksun bir insanla gelecek planı kurabilir misiniz? Gün içinde sizi SMS yağmuruna tutan, arkadaşlarınızla vakit geçirmenize fırsat tanımayan ve kendisi için hiçbir şey yapmayan biriyle birlikteyseniz, sizin için tehlike çanları çoktan çalıyor demektir.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla