Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.2014, 10:33   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İpek Tanrıyar Kimdir - İpek Tanrıyar Hakkında

İpek Tanrıyar Kimdir - İpek Tanrıyar Hakkında
İpek Tanrıyar Kimdir, İpek Tanrıyar Hayatı, İpek Tanrıyar Biyografisi, İpek Tanrıyar Kaç Yaşında, İpek Tanrıyar Evli mi, İpek Tanrıyar Oynadığı Filmler, İpek Tanrıyar



İpek hanım 25 Ekim 1980 yılında İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimini ise Trakya Üniversitesi’nde turizm otelcilik okuyarak tamamladı.

1997 yılında Miss Model Of Turkey yarışmasında 3.olarak herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Yine aynı yılda Hey Girl dergisinin düzenlediği yüz güzeli yarışmasında yüz güzeli seçildi. 1997 yılı onun için dönüm noktası oldu ve 1997 yılında televizyon sunuculuğuna adım attı ve 70 yakın reklam filminde rol aldı.

2000 yılında Lacoste firmasının tek Türk mankeni olarak dünya kataloğuna seçildi. 2004-2005 yılları arasında Milano’da faaliyet gösteren 2morrow Model Agency’de modellik yaptı. İtalya’da pek çok dergi kapağında ve katalogda yer aldı.

2005 yılında kendi şiirlerinden oluşan ve geliri Türk Böbrek Vakfına bağışlanan İpek Böceği isimli bir şiir kitabı çıkardı. Şahane Pazar programında 6 yıl yardımcı sunuculuk yaptı. Ardından İster İnan İster İnanma, Çarşı Pazar, İpek Yolu, Sağlıklı Günler, Akıllı Yatırım, Doktorumun Mutfağı gibi pek çok programın sunuculuğunu yaptı.

Kendi Okulumuza Doğru, Hayal Ve Gerçek, Sıla, Sensiz Olmuyor, trvikipedi.com, Japonyalı Gelin, Brindar, Serseri, Karaoğlan, Belalım Benim ve Bir Tatlı Huzur ver adlı projelerde rol aldı.

İpek Tanrıyar, TRT Okul’da ekrana gelen sağlıklı yaşam programı olan Doktorumun Mutfağı adlı programı sunmaktadır.

alıntıdır.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla