Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.05.2014, 20:51   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bay kültürlü için 3 sürpriz

Bay kültürlü için 3 sürpriz

Kültürel faaliyetlerden hoşlanan bir erkek arkadaşınız varsa ona bazı sürprizler hazırlayarak kalbini fethedebilirsiniz.




Yapılan yeni bir araştırmaya göre tiyatro oyunlarına ve müzeye gitmek gibi kültürel etkinliklerden hoşlanan erkekler, hayatlarındaki her şeyden daha çok tatmin oluyorlar. Bazı havalı hareketlerle erkek arkadaşınızı etkileyip onu daha mutlu edebilirsiniz.




1. Birlikte film izleyin Onunla beraber film festivallerine gidin. ‘Film festivallerini sevmem’ diyorsanız da onun seveceği tarz filmleri alıp, evde birlikte izlemeyi teklif edin. Bu aktivite onu mutlu edecektir. Hem de samimi bir ortam olaşacak ve daha da yakınlaşmanızı sağlayacak




2. Sergi kokteyllerini takip edin Çoğu sergi kokteylleri halka açık gerçekleşiyor. Mona Lisa’yı kimin yaptığına dair bir fikriniz olmasa bile durumu çaktırmamaya çalışın.



3. Şarap tadımına gidin Yurtdışında oldukça yaygın olan şarap evleri, ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Hatta artık cafeler ve restoranlar da ‘şarap tadım günleri’ düzenliyor. Sevgilinizle birlikte bu günlere katılıp, eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.


Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla