Konu: Narsinha
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2014, 14:27   #68 (permalink)
Xerath
ѕυĸυɴeтιм delιlιğιмdeɴ

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Narsinha

Alıntı:
Urahara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şunu hep söylerim, dürüst insanlar dürüstlüklerinden söz etmezler.Çünkü her insan zaten dürüst olmalıdır.Sen istediğine inan, inanmakta özgürsün.Ben her renkte aynıyım, merak etme.Gidenlerle aynı olsam burada olmazdım hala.Gittiği mi sananlar da ben hala buradayım, sadece kendime 1hafta ceza verdim.Başkalarına ceza verebiliyorsan kendine de verebilmelisin.Bu forumda banlanamayacak kimse yok Gri görünce şaşırmayın.@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hepsi banlanabilir.
Çok güzel yazmışsın ama işte iş söze kalırsa burada herkes beni seni katlar. İnsan aynaya baktığında ne göruyorsa odur. Ne azı ne çoğu ama bi bakıyorsun herkes acılı herkes en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğramış. Dürüstlükten dem vurup ben kendime bile ceza veririm diyorsun ya güzel arkadaşım niye banladın kendini neden gerek kaldı buna oda senin iç hesabın olsun.

Bu arada dürüstlük konusuna gelince üstte alıntı yaptım. Bir insana bir yanlış yapılıyorsa yapılan yanlısı ulu orta söylemektir. Ama doğruyu söylemeyip işine gelenleri anlatırsan bunun adı karaktersizlik olur. Eğer doğruyu değilde olmayan şeyleri söyleyip olmadık şeyler iddia edersen bunun adı da şerefsizliktir. Eğer bu şerefsizliğe göz yumarsanda bunun adı acizlik olur. Böylece dürüstlük mevzusu uzar gider.

Rengine ve asıl nickine kavuşman dileğimle sevgili @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Keyifli forumlar.

Xerath isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla