Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.11.2012, 00:09   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Damar tıkanıklığı icin bitkiler

Damar tıkanıklığı ülkemizde ve dünyada sıkça rastlanan, orta yaş üzeri erkek ve kadınlarda rastlanılan bir problemdir. Dikkat edilmediği takdir de büyük sağlık sorunları ve hatta ölümle sonuçlanan ciddi bir rahatsızlık olduğu bilinmektedir.
Damar tıkanıklığı için kalp krizinin en önemli sebepleri arasında ve hatta tek sebebi diyebiliriz. Bu rahatsızlık çok ciddi bir sorun olduğu için hayatımın her aşamasında, sağlıklı beslenmeli ve şifalı bitkilerle de vücudumuzu bu rahatsızlığa karşı korumalıyız.

Eğer büyük damar tıkanıklığı sorunu yaşıyorsanız mutlaka doktor kontrolünden geçmenizde sağlığınız açısından büyük önem taşımaktadır. Tıkalı damarları açıcı özellikleri olan bir takım şifalı bitkiler, doğada barınmaktadır, sizlere yardımcı olması için biraz bunlardan bahsedelim.
Öncelikle kalp krizine karşı önlem amacıyla fazla aşırıya kaçmadan düzenli olarak havuç, Latin çiçeği, kırlangıç otu, tere, dişotu, leylak, zeytin yaprağı ve ıhlamur dalı kabuğu faydalı olduğu bilinmektedir.
Bu şifalı bitkiler vücudumuzun kalp damarlarını genişletmesinde yardımcı rol oynar. Damar açıcı şifalı bitkiler, büyük damarların sertleşmesini Önleyen ve Kanda Yağ Düşüren bitkiler sayesinde sağlanmaktadır.Bu bitkiler arasında başlıcalar ise sarımsak, yabani iğde, enginar, kırlangıç otu, limon, şahtere, soğan, ısırgan otu, elma kabuğu ve kekik olarak sıralayabiliriz.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla