Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.05.2014, 22:03   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm Özeti

Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm Özeti



Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm'de Dikmen'e, çamaşır yıkama ambargosu geliyor.

Ankara'nın Dikmen'i Yeni Bölüm'de Tilbe, Dikmen'in eve hiçbir katkısı olmadığı için Tahliye'ye, Ankara'nın Dikmen'iSon Bölüm'de Dikmen’in çamaşırlarını yıkamaması talimatını verir. Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm'de Bunu öğrenen Dikmen de, bir çamaşırhane bulur fakat, fiyatları öğrenince çamaşırlarını yıkatamaz ve bir leğen alıp eve gelir. Ankara'nın Dikmen'i Son Bölüm'de Çamaşırlarını kendisi, eski usulle elde yıkayacaktır.

Ankara'nın Dikmen'i Yeni Bölüm'de Beste'nin liseden arkadaşı Oytunç, Beste'yi almak için evine gelir. Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm'de Bu sırada apartmanda Dikmen'le karşılaşınca onu kapıcı sanır. Ankara'nın Dikmen'i Son Bölüm'de Dikmen kapıcı olmadığını bir türlü anlatamaz. Ankara'nın Dikmen'i Yeni Bölüm'de Bunun üzerine Oytunç'a kendince bir ders verir.

Ankara'nın Dikmen'i Son Bölüm'de Tilbe, Kültür Bakanlığı'nın yaptığı bir yarışmaya, besteleyeceği bir eserle katılmak için hazırlanmıştır. Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm'de Bestelediği eseri yazdığı nota kağıtlarına, Ankara'nın Dikmen'i Yeni Bölüm'de Tahliye su dökünce olanlar olur. Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm'de Tahliye, kovulmamak için Dikmen'den yardım ister. Ankara'nın Dikmen'i 10. Bölüm'de Dikmen de su dökülen kısmın notalarını yeniden yazar.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla