Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.05.2014, 19:06   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kız Çocuklarının Zevkle Oynadığı Oyunlar

Kız Çocuklarının Zevkle Oynadığı Oyunlar




Barbie oyunları, şu dönemde en dikkat çekici oyunlardan birisidir. Kız çocuklarının ilgisini çok çeker. Neredeyse bu oyun türü, en çok oynanan oyunlardan birisidir. Bu oyun türünün çeşitlerinde en çok oynanan oyunlar; Barbieleri giydirme, Barbie elbise giydirme,Barbie manikür salonu,Barbie okul arkadaşları, Barbie parti temizliği, Barbie plaj modası vb. Bu barbie oyunlarının nasıl oynandığını hiç merak ettiniz mi?İşte hepsinin nasıl oynandıkları.
Barbieleri giydirme, yeni oyunun yüklenmesi bitince ‘begin’ tuşuna basınız. Daha sonra 4 barbie kızı karşınıza çıkar. Sizin yapacağınız bu barbie kızlarından birini seçmektir. Sol üst köşede1-2-3 tuşları vardır. 1 numaralı yerde makyaj malzemeleri bulunmaktadır. 2 numarada elbiseler bulunmaktadır. 3 numarada ise, saç ve ayakkabılar bulunmaktadır.Barbie elbise dikme oyununda, barbie elbise tasarlayacaksınız. Daha sonra bu elbiseyi barbieye giydireceksiniz. Oyunda mouse yardımıyla elbiseleri dikebilirsiniz ve daha birçok işlev yapabilirsiniz.

Bu dönemdeki çocuklar, hareketlerini ailesinden esinlenerek yapmaya çalışır. Aynısını taklit etmeye çalışırlar. İşte taklit ettiklerinden biriside, makyajdır. Kendileri bazen odaya girer ve makyaj malzemelerini yüzlerine sürerler. Makyaj oyunları bunu kolaylaştrmak için buradadır. Makyaj oyunları, anne bebek bakımı,bebek bakımı 2013, güzel at bakma,gelin makyajı, celebrities makajı, bela ve arkadaşlarını giydir, bellanın makyajı,sinemada aşk, hazel bebek makyajı, ali berberde, kadın kuaförü,kızlara dövme yapma,yeni yıl makyajı, barbie saç kesme oyunu, ağda yapma 2013, ayak bakımı, karın ameliyatı, anneden gizli makyaj,oskar ödülleri,abone güzellik salonu,makyaj oyunu,yıl sonu partisi makyajı,ebru şanlı giydirme oyunu,anne makyajı vb gibi oyunlar makyaj oyunlarına girmektedir. Makyaj nasıl oynanır? Oyunu;her şeyi çok güzel bir biçimde kullanarak, detaylara inerek makyaj yapmak oyunun asıl amacıdır. Siz güzellik merkezinde çalışıyor olacaksınız ve size gelen müşter için hem bakım ve hemde makyaj yapmak zorundasınız.Onu memnun etmek için çok güzel bir şekilde ona makyaj yapınız.Kendi keyfinize göre makyajı yapabilirsiniz.

Kız oyunlarının en çok oynananları ve örnekleri; ofis tembelliği, prenses İrena, mezuniyet saç kesimi, peri Sarah, Sarah parti zamanı, kuaför cindy, telefon süsleme, garson kız, aşk testi 2, düğün salonu seçilen kız oyunlarıdır. Diğer kız oyunları ise; Barbie romantik gece , Barbie güzellik makyajı, peynirli mantı pişir, hayvan temizleme 2, Christian bale giydir,tırnak bakımı, Winx Flora, hayvan temizleme, patates soy, Barbie dans okulu, yaramaz kedicik, esmer kız giydime vb. gibi daha birçok oyun örnek olarak verilebilir. Örneğin; garson kız oyunu birçok kız çocuğunun çok sevdiği oyunlardan biridir. Restorana karnı aç gelen insanların isteklerine göre onların karınlarını doyurmak zorundasınız. Eğer onların karınlarını zamanında doyurursanız, level atlarsınız.

Kızlar haydi artık oyun oynamaya. Barbie Oyunları arasında en çok oynanılan ve İnternet kullanıcıları’nın büyük ilgisini çeken bu oyunu sizlerin de oynamasını öneririz. Yaz aylarının en güzel günlerinde en güzel kızı olmak isteyen barbie’ye sizlerde yardım ederseniz o daha çok mutlu olacaktır..Barbie Denizde oyunu oynayarak en güzel bikinileri ve diğer malzemeleri dünya güzeli olan Barbie’ye giydirerek oyunu zevkli hale getirin.Giydirme oyunlarından farklı olan bu barbie denizde giydirme oyununda birbirinden güzel ve renkli bikinileri karakterimiz olan Barbie’ye giydirin ve isterseniz de kızımıza istediğiniz aksesuar ne varsa takabilirsiniz.Takın ki daha güzel gözüksün.Giydirme işleminiz ve takı gibi işlerinizi bitirdiğinizde show butonuna basarak Barbie’yi gösteriye çıkarın. Barbie gösteriye çıktığında bulunduğu manzaranın da güzel olması gerekir. Arkaplanını da değiştirebilir istediğiniz manzarayı seçebilirsiniz.Bu güzel Barbie Denizde oyunumuzda size başarılar dileriz.

Makyaj oyunları;günümüzde kızlar tarafından çok oynanan oyun türlerinden biridir. Daha çok kızlar;yakın çevresinden genellikle annesinden esinlenerek takı takar ve makyaj yapmaya çalışır.Ama bunu yapmak henüz onlar için erkendir.Büyüdükleri zaman istedikleri gibi yaparlar.Bizde çocuklarımızın gönlünü kırmamak için bu tür oyunlar çıkarıyoruz.Onlarda bu oyunlarla meraklarını gideriyorlar.Makyaj oyunlarından bir tanesi Miley Makyaj oyunudur.Bu oyun nasıl oynanır? Derseniz biz size şimdi bu oyunun nasıl oynandığını anlatalım. Güzel bir makyaj oyununa benzeyen ve adı Miley Makyaj olan bu güzel oyunu sizlerde kesinlikle oynamalısınız. Eğer sizlerde bu güzel makyaj oyununu oynamak istiyorsanız ilk önce yapmanız gereken “START” butonuna basmaktır. Start butonuna bastıktan sonra ekranınızın karşısına gelen “Play” butonuna basınız ve artık Miley’i makyaj yapmaya başlayın. Aklınızda eğer bu oyunu nasıl oynayacağım diye sorunlar oluyorsa bu güzel oyunu sadece farenizi kullanarak rahatlıkla oynayın. İyi eğlenceler dileriz. Kız oyunları; kızların dikkatini en çok çeken oyunlardan biridir. En zevkli oyunlardandır da.


Kız oyunlarının birçok çeşidi vardır ve bu oyunlar oynanmakla neredeyse rekor kırar.Bu tür oyunların genelde zevki ve heyecanı size kalmış birşeydir.Örneğin;Lise aşkı diye bir oyun vardır.Bu oyun kız oyunları kategorisine girer.Bu oyunda kızlar ;erkekleri kendine aşık etmeye çalışır.Sizde bu oyunu oynayarak bu oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

enfal.de

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla