Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.11.2012, 22:49   #1 (permalink)
Sis
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Exclamation Forumdan ayrılıyorum.

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?


Öhhöm: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi ..


Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..


Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım ..

Duygusal: Ben bennn .daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..


Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..


Dolmuş şoförü duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..


Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim.


-Ben gitmiyorum, üzülmeyin.

Sis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla