Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.2014, 20:39   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yaprak Durmaz Kimdir? - Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Kimdir? - Yaprak Durmaz Biyografisi

Yaprak Durmaz Kimdir? - Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Kimdir? - Yaprak Durmaz Biyografisi

Yaprak Durmaz, Yaprak Durmaz Kim, Yaprak Durmaz Kimdir, Yaprak Durmaz Biyografisi, Yaprak Durmaz Hakkında, Yaprak Durmaz Hayatı, Yaprak Durmaz vikipedi, Yaprak Durmaz Ağlatan Dans, Yaprak Durmaz Özgeçmişi, Yaprak Durmaz Boyu, Yaprak Durmaz Yaşı, Yaprak Durmaz Kilosu, Yaprak Durmaz Nereli, Yaprak Durmaz Facebook, Yaprak Durmaz Twitter, Yaprak Durmaz İnstagram, Yaprak Durmaz Resimleri, Yaprak Durmaz Resimler, Yaprak Durmaz Fotoğrafları, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Kim, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Kimdir, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Biyografisi, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Özgeçmiş, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal hayatı, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal boyu, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal kilosu, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal yaşı, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal nereli, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal fotoğrafları, Ağlatan Dans Dizisindeki Nihal Resimleri



Yaprak Durmaz 14 Ağustos 1988 İstanbul doğumlu dizi oyuncusudur. Bu sıralar Show Tv'de yayınlanacak olan yeni dizi Ağlatan Dans ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

51 kg olup, 1.68 boyundadır. Trt Şeş kanalında Siya Mem-u dizisini izleyenler güzel oyuncuyu mutlaka hatırlayacaklardır. İlk başarısını Siya Mem-u Zin dizisinde yakalamış olup beğenilen performansı ve güzelliğiyle ün kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Ve Tekstil Tasarımı ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Oyunculuğuna ilk adımını tiyatro oyunları ile atan Yaprak Durmaz ilk olarak Mem u Zin oyununda oynamış ve Zin karakterini canlandırmıştır. Daha sonra tiyatronun dizisi olan Siya Mem u Zin dizisinde oynamıştır. Arkasından dizi oyunculuğuna adım atarak STV'de yayınlanan dizi İki Dünya Arasında'da Esma karakterini canlandırmıştır.

Ağlatan dans oyuncu kadrosuna dahil olan Yaprak Durmaz bu dizide Nihal karakterine hayat veriyor.

Yaprak Durmaz Oynadığı diziler
Siya Mem u Zin - Zin
İki Dünya Arasında - Esma
Ağlatan dans - Nihal

Resimleri







__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla