Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.05.2014, 11:19   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Faça Jilet İzi Nasıl Geçer?

Faça Jilet İzi Nasıl Geçer?




İnsanların büyük bölümü buhranlı yani ağır bunalımlı dönemlerinde içlerinde yer alan hırsı kendisinden çıkarır. Özellikle psikolojik sorunu olan gençlerin büyük bölümünün kollarına faça ve jilet attıkları bilinmektedir. İlerleyen yıllarda özellikle kamusal alanda çalışmak istenildiği zaman ise jilet ve faça izleri başa bela olmaktadır. Polis olmak isteyen kişilerin büyük bölümü faça ve jilet izleri yüzünden mesleğe dahil olamadıkları için jilet izi nasıl geçer ve faça izi nasıl geçer gibi soruları sormaya devam ediyor.

Vücutta yer alan bu tarz izleri geçirmek isteyen kişiler çeşitli kocakarı ilaçlarına başvursa da olumlu sonuç alamamaktadır. Birçok kişi yumurta beyazını iz olan yere sürerek izi kapatmaya çalışır ancak bu tarz izleri bu yöntemler ile ortadan kaldırmak mümkün değildir. İzler hayatınızı olumsuz etkiliyorsa estetik operasyon geçirmeniz ve alanında uzman bir plastik cerraha görünmeniz gerekmektedir. Faça ve jilet izlerinden başka türlü kurtulmanın herhangi bir yolu yoktur.

Henüz kendisine bu tarz vermemiş kişilere seslenmek istiyoruz. Vücuda zarar veren her şey İslam dinine göre haramdır. Harama girmemek ve öbür dünyada azap çekmemek adına bu tarz vücudunuza zarar veren şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla