Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.06.2014, 12:26   #10 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Forum'un Gidişatı Sizce Nasıl ?

Alıntı:
AdoniS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence görünmez üyelik kaldırılmalı,diğer sitelerden farklı olmak istiyorsanız eğer.
Bu değerlendirilebilir, teşekkürler öneri için.

Alıntı:
BuYuCu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Forumda Hem Eski Bir Üye oLarak Hemde Eski Yönetici oLarak Ayrica Bu Forumu Seven Biri oLarak BunLari Yaziyorum

Şimdi Murat Senın Burası İçin NeLer Yaptiğini En İyi ßiLenLerden ßirtanesiyim ÖzeLLikLe Rapor EdiLen KonuLarLa aLakadar oLunmuyor. Nedense GecenLerde Bir Konuyu 3 Sefer Rapor Ettiğim HaLde Kimse OraLi oLmadı.Buda Bana Konuyu Acan Arkadaşın Forumda Bir ÖzeLLiği oLduğunu akLıma Getirdi. Ancak Bunu En İyi ßiLenLerden oLduğum İçin ÖyLe Birsey oLmadiğini Çok İyi BiLiyorum.


Ancak Sadece Senin RaporLarınLa Alakadar oLuyorLar. Sanırım Senin Gözüne Girmek İçin Oda
Ayrica Birde GecenLerde Bir Üyemiz Baskasının Resmini PayLaştiği İçin Forumda Süresiz UzakLaştiriLdi.

Son oLarak Bir Üyemız Hakkındada Bu Tür Bir Konu AcıLdı. O Sadece Küfür Ettiği İçin Bir Hafta BanLandı. Ancak O Üyemiz Sürsiz BanLandı O Üyemızın Gunahı Neydi. Nedense Diğer Küfür Eden ÜyeLerimiz Süresiz BanLanırken Bu Üyemiz Neden Bir Hafta Gibi Süre iLe BanLandi. Bu Arkadaşimizin Bu Forumda Ne Gibi Bir ÖzeLLiği BuLunmaktadır.


Buyurun Daha Önce Argo Kelıme KuLLanan ve Küfür EdenLerin BanLanma SüreLeri










Birde Son oLarak Kimse Düşünmesin BuYuCu Yönetimden AyriLdiği İçin BunLari Yazıyor Diye ßenim İçin Son Yer Hem Daim Forumaski`dir
KoLay GeLsin KeyifLi PayLaşimLar.
Şu ara yöneticilerin çoğunda kpss, aöf sınavları telaşı var @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].Online yönetici olukça az, diğer söylediklerini dikkate alacağız.

Alıntı:
Sportif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üye küstürmeleri oldukça fazla, forumda tek amaç konular açtırıp üst sıraları hedeflemek olarak gözüküyor. Eşitlik olduğunu düşünmüyorum, ayrıca özel mesajlarda birbirine küfür edilirse birşey yapamıyoruz gibi saçma bir durum var.
Ben oldukça adil olduğumuzu düşünüyorum.Yönetim olarak ilk amacımız bizim, forumu iyi yerlere getirmek.Tabi burayı kurallar çercevesinde de korumak, bizim kurallarımız üye-yönetici herkes için geçerlidir.Ben kapımın önüne çöp atsam, sen kapının önüne çöp atsan ve herkes çöpünü önüne gelen yere atsa, mahalle çöplük olur.(Burayı bir mahalle gibi kastettim.)Burayı bir düzen ve disiplin içinde korumaya çalışıyoruz.Özellere biz müdahale edemiyoruz, ancak özelinizde kişi engelleme, özelinizi komple kapama, özelinizi sadece arkadaşlarıza açma gibi özellikler forumumuzda mevcut.Bunların özel sorunlarınızı çözeceğini düşünüyorum @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alıntı:
inception Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum çok güzel bence,eksik olan bişey yok gibi ama...
Şu varki ben forum olarak ilk burayı tanıdım bazı durumlarda eleştiri yaptım diye küstahça aşağılandım ve heraldeki aşağılayan rütbeli olduğu için hiç bişey denmedi.Ama öyle olsun umarım bukonuda bişeyler yapılır.çünkü bu çok utanç verici...

You're waiting for a train...
Yöneticiler olarak her an, forumda ne yazılmış takip edemiyoruz inception.Bu söylediğin konuyu rapor ettin mi?Mesajı moderatore bildir butonu ile bize sakıncalı bulduğunuz mesajları iletebilirsiniz.
Alıntı:
Behice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arkadasimizin dediklerine katiliyorum. Şöyle ki; forum bir paylasim platformudur.. Ben, bir konu hakkinda ozgurce (haddini aşmadan, saygi ve sevgi cercevesinde) dusuncelerimi ve elestirilerimi ozgurce yapamiyor isem benim forum da bir uye olarak bulunma amacim nedir? Şuan ki konumda bir uyemiz bir dusunceye bir fikire bir konuya ve bir forum oyununa herhangi 1 sebepten siyaha beyaz diyor ise işte tam olarak bunun uzerinde konusmali ve bilgi alisverisi yapmaliyiz. Kisacasi tarafsiz bakmaliyiz olaylara. Her forum sahibi emeginin karsiligini almak ister, daha guzel yerlerde emeginin ölçülmesini ister nitekim bazi hususlarda şuan ki forumaski hangi konumda diye sorucak olursaniz. Çok çok iyi olmasada iyi bir yerde, bu konu baslik adi altinda eksiklerinizi gidereceginizi dusunuyorum. Her fikir yenilikci bir hareketi temsil eder. Fikirler degerlidir

Saygilar..

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Metin Akpınarın bir sözü var."Özgürlükler başkalarına zarar vermeden ve belirli kurallar dahilinde istediğini yapabilmektir."Bazı konular malesef foruma ve üyelerine oldum olası zarar verdi.Fikir ayrılıkları kırıcı boyutlara geldi.Bunlar hepinizin bildiği siyasi konular.Yasak olması doğrudur-yanlıştır kimine göre ama, en azından siyasi konulardan birbirini kırma olayına son verdi bu yasak.Teşekkürler içten düşünceleriniz için arkadaşlar.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla