Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.06.2014, 16:27   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Menekşe Yağı Faydaları

Menekşe Yağı Faydaları

Menekşe Yağı, Menekşe Yağı Cilt, Menekşe Yağı Egzama, Menekşe Yağı Fiyatı, Menekşe Yağı İle Saç Bakımı, Menekşe Yağı Kaş, Menekşe Yağı Kullanımı, Menekşe Yağı Nasıl Kullanılır, Menekşe Yağı Nasıl Yapılır, Menekşe Yağı Ne İşe Yarar, Menekşe Yağı Neye İyi Gelir, Menekşe Yağı Saç Uzatır mı, Menekşe Yağı Saça Nasıl Uygulanır, Menekşe Yağı Yararları, Menekşe Yağının Cilde Faydaları, Menekşe Yağının Saça Faydaları, Menekşe Yağının Zararları



Menekşe Yağı: Distilasyon yöntemi ile uçucu yağı çıkartılmaktadır. Tanen, saponinler, flavon glikozitleri, vialamin ve emetin içerir.

Menekşe Yağının Faydaları: Cilt hastalıkları, egzama, dermatit ve uyuzda kullanılır. Mikrop öldürücüdür. Saç dökülmesine karşı etkildir. Kuru saçları nemlendirir, parlaklık ve canlılık verir. Kozmetik endüstrisinde de kullanılmaktadır. Ayrıca parfümeri sanayinde kullanılabilir.

Menekşe Yağı Nasıl Kullanılır? Haricen, cilde masaj yoluyla, saça friksiyon şeklinde uygulanır. Dahilen kullanılmaz.

Saç Dökülmelerine Karşı: Özellikle saç dökülmelerinde kullanılan en eski metodlardan biri olan menekşe, saça eski canlılığını kazandırır. Sadece saç dökülmelerinde değil, saçlarınızın canlı ve sağlıklı olması için de menekşe yağından faydalanabilirsiniz. Bir çorba kaşığı susam yağını, iki çorba kaşığı menekşe yağı ve bir yumurta sarısıyla karıştırıp saç diplerinize sürüp1 saat bekletin ve yıkayın. Bu kürü haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla