Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2014, 11:24   #2 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 7 Haziran 2014 Cumartesi - Aslan Burcu

Alıntı:
YeşiL-6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
7 Haziran 2014 Cumartesi - Aslan Burcu



Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir. Öğleden sonra bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili konularda yeterince objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Aşk Yaşamı : Aklından geçenleri açık, açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz. Onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz her geçen gün daha da pekişiyor. İçtenliği ve samimiyeti nedeniyle çok huzurlusunuz. İş Yaşamı : Bugün önemli bir konuyla ilgili kısa bir görüşme yapabilirsiniz. Bir iş arkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor. Konuyu yakından bilenler haklılığınız konusunda hemfikirler.

Para Durumu: Parayla ilgili yeni bir haberiniz olabilir. Bir alacağınızı çoktan unutmuş gibi davranıyorsunuz, oysa ihtiyacınız var. Siz böyle davrandığınız sürece karşı taraf ödeme niyetinden iyice uzaklaşabilir.

Dikkat: Bugünlerde beklentilerinizle ilgili doğru saptamalar yapmanız gerekiyor. Yapmak istediklerinizle başkalarının istekleri arasında sıkışıp kalabilirsiniz.

özellikle şu para meselesi çok doğru

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla