Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.2014, 10:47   #1 (permalink)
Alone
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saç Kesiminde Son Trend.

Saç Kesiminde Son Trend.
Saç stili kadınlar için asla basit bir konu değil. Saçlarımızla kurduğumuz ilişki zaman alan ve kimi zaman bütçeyi zorlayan türde. Bu ilişki aynı zamanda kadınların kişiliğinifeminenliğini ve kendilerine duydukları güveni derinden etkiliyor. Öyle ki kadınların yaşadıkları salon deneyimleri kimi zaman acıklı hikayelerin yaşandığı 'savaş bölgesi' haline gelebiliyor.

Kısa saçlar iyi bir strateji kısacık şekillendirilen saçlar ise sağlam bir karar süreci gerektiriyor. Arizona Muse Daria Werbowy ve Karlie Kloss gibi modellerin çene uzunluğunda ya da dalgalı bob stilinde kullandıkları kısa saçlar boyunlarını daha uzun gösteriyor. Ancak kısa saçların günümüzde değişen yorumu bambaşka bir havada; Jean Seberg Edie Sedgwick ve 80'lere damgasını vuran Linda Evangelista gibi isimleri anımsatıyor. 41 yaşındaki Vanessa Paradis bu yıl kestane tonlardaki kısacık saçlarıyla göz alıcı. Aynı şekilde Valentino markasının tasarımcısı Maria Grazia Chiuri modaevinin Ocak ayındaki defilesinde pürüzsüz taranan kısa saçlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


PSİKOLOJİK BİR KONU

Saç stilisti Pasquale Ferrante kısa saç trendinin en büyük destekçilerinden. "Biraz cesur olmanızın gerektiği doğru" diyor Ferrante ve ekliyor; "Seçeceğiniz kısa saç stilinin kişiliğinize de uyması gerekiyor. Aslında bu biraz da psikolojik bir konu. Eğer kendinizi rahat hissediyorsanız en iyi tercihi yapmışsınızdır." Saç dokusunu da iyi tanımanız gerektiğini vurgulayan Ferrante "Saç dokusu stilinizle yakından alakalı" diyor. Saç konusunda profesyonel olan saç stilisti Guido Palau "Özellikle belli bir yaştan sonra kısa saç stilini denerken dikkatli olmanız gerekiyor" diyor ve ekliyor: "Ne yapmak istediğinize çok net karar vermelisiniz. Yanlış imajlar yaratabilen kısa saç modeli sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Ancak doğru bir kesim yapıldığında kendinize olan güveniniz artar yüzünüzdeki kemikler ortaya çıkar ve en önemlisi de size bir stil katar."

__________________

-
-
-
-

-
-
-

Alone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla