Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.06.2014, 12:52   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Portakallar Avustralya karşısında

Portakallar Avustralya karşısında
B Grubu’nda Avustralya ile Hollanda, Porto Alegre kentindeki Beira Rio Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak maçı, Cezayirli Camel Haimudi yönetecek.

Hollanda, Dünya Kupası'na kimsenin beklemediği farklı İspanya galibiyeti ile girdi. Genç oyuncuları, Van Persie, Robben ve Sneijder gibi deneyimli isimlerle çok başarılı şekilde kaynaştıran Hollanda'nın karşısında; şimdi kağıt üzerinde çok daha zayıf bir rakip var. Ancak Hollanda'nın, bugüne dek Avustralya ile oynadığı 3 maçta da galibiyeti bulunmuyor. Kangurular, gruptaki ilk maçlarında Şili'ye 3-1 yenilse de, zaman zaman çok başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncular da bu duruma dikkat çekiyor. Golcü Matthew Leckie; "Şili dünya çapında bir takım ve maçın bazı bölümlerinde bizimle başedemediyor. Aynı oyunu sergilersek, Hollanda'ya büyük sorunlar yaşatabiliriz" diyor.

Hollanda da tehlikenin farkında. Deneyimli oyuncuların kanatları altında olsalar da, gençler havaya girmeye yatkın. Bu nedenle teknik direktör Van Gaal, oyuncularından ısrarla rakibi küçümsememelerini istiyor. İspanya karşısında portakalların ne kadar tehlikeli bir kontra atak takımı olduğu görüldü. Muhtemelen kapanacak Avustralya'ya karşı, Hollanda'nın neler yapacağı merakla bekleniyor. 2010 Dünya Kupası’nda finale kadar ilerleyen Hollanda, bu maçı kazanması halinde 2. tur için büyük avantaj elde etmiş olacak.
ntvspor

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla