Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.06.2014, 14:02   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir Erkek İçin Asla Değiştirmemeniz Gereken 9 Şey

Bir Erkek İçin Asla Değiştirmemeniz Gereken 9 Şey





Bazen tanıştığımız biri ile birlikte olmayı o kadar çok isteriz ki, kendimizi yapmayı asla düşünmeyeceğimiz şeyler yaparken buluruz. Bunun her zaman kötü bir şey olduğu söylenemez, eğer sizi daha iyiye yöneltiyor, daha güzeli için motive ediyorsa harika! Ama bir erkek için asla değiştirmek zorunda olmadığınız şeyler de var :

1. Değerleriniz

Değerleriniz, muhtemelen bir erkek için değiştirmemeniz gereken en önemli şeyler. Mesela, siz evlenene kadar beklemek istediğiniz halde o sizinle sevişmek mi istiyor? Siz kariyer yapmak isterken, o bir kadının görevinin çocuk doğurmak olduğunu mu düşünüyor? Ailenizle olan ilişkinizle ilgili problemleri mi var? Sizin bu en temel tercihlerinizi, değerlerinizi kabul etmeyen bir adamı değiştirmeniz daha doğru olacaktır.

2. Hayalleriniz

Hayalleriniz zaten zaman içinde gelişir, değişir… Zamanın karşınıza ne çıkaracağını asla bilemezsiniz ama gerçekten sevdiğiniz ve ulaşmak istediğiniz hayalleri, hedefleri bir erkek uğruna gözden çıkaramazsınız çünkü bu sizi onun varlığına rağmen mutsuz kılacaktır.


3. Kilonuz

Çoğu kadın, erkek arkadaşı onu kilolu bulduğu için sağlıksız rejimlere girer. Üstelik görünüşünde ya da sağlığında hiçbir aksilik olmayan insanlar toplumun ve medyanın dayattığı belli güzellik formlarına girmek için çaba harcamayı oldukça normal görür. Erkekler vücudunuzla ilgili sandığınız kadar takıntılı değildir, ki olsalar bile onlar için kilo vermek zorunda değilsiniz! Bunu sadece kendiniz istediğiniz için yapın.

4. Kariyer seçimi

Kariyer tercihleriniz de hayalleriniz gibi zaman içinde değişim gösterebilir ve bunda yanlış hiçbir şey yok. Ama eğer biri ile birlikte olmak için iş değiştirmeye kalkarsanız, bunun ileride sorun yaratmayacağından ve pişmanlık duymayacağınızdan emin olmalısınız. Yapmak zorunda olduğunuz için ya da üzerinizde hissettiğiniz baskı yüzünden kariyer değişikliğine gitmeniz, uzun vadede sizi maddi manevi içinden çıkılmaz bir duruma sokabilir.


5. Arkadaş seçimi

Sevgililer gelir geçer ama arkadaşlar iyi günde de kötü günde de yanınızdadır. Birisinin kötü izlenim vermesi ayrı bir şey ama sırf erkek arkadaşınız hoşlanmıyor diye arkadaşlarınızdan vazgeçemezsiniz. Aksine arkadaşlarınız sevgilinizi sevmezse bu sese kulak verin ve nedenlerini dinleyin.


6. Aileniz

Sizi gerçekten seven birisi asla ailenizden uzaklaştırmaya çalışmaz; aileniz o gelmeden önce de vardı gittikten sonra da olacak. Aileniz sizin kökleriniz, sizi siz yapan insanlar. Değil sevgiliniz, hiç kimse için ailenizden vazgeçemezsiniz.


7. Dininiz

Eğer gerçekten inanıyorsanız, dininizden vazgeçmek sizin için büyük bir karar olacaktır. Hayatınızın büyük bir bölümünü kapsayan bir tercihi bir başkası için değiştirmek sizi manevi boşluğa düşürecektir, eninde sonunda.

8. Genel görünümünüz/ giyim tarzınız

Giydiğiniz şeyleri kendinize yakıştırdığınız ve tarzınızı yansıttığını düşündüğünüz için giyiyorsunuz. Peki şimdi değişen ne? Neden onun eleştirilerini bu kadar önemsiyor ve yönlendirmelerine boyun eğiyorsunuz? Ayrıca sizi olduğunuz gibi beğenmediyse neden yanınızda?

9. Kişiliğiniz

Yaşam tarzınızı ya da kişiliğinizi kabul etmeyen bir adamla ilişki kuramazsınız. Yoksunluğunu hissettiğinizde mutsuz olacağınızı bildiğiniz herhangi bir şeyi bir erkek uğruna feda edemezsiniz. Onu hayatınıza sizi mutlu etmesi için sokmaya çalışıyorsunuz, mutsuz etsin diye değil.


Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla