Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.06.2014, 14:22   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart O aslında ayrılmak istiyor

O aslında ayrılmak istiyor




Zamana ihtiyacım var.

Bunu söyleyen erkek ayrılmak konsunda çok da emin değildir. Hem sizi kaybetmek istemiyor hem de ayrılmanın iyi olacağı konusunda düşünüyor. Ya da kötüsü sizden gizli görüştüğü biri vardır. Bunu direk söylemekten ziyade yalanların arkasına sığınıyor. Uzak davranışlar sergiler ve sonucunda kadın üstüne gitmeye başladıkça o da savunmasını hemen size söyleyecektir. ‘çok düşündüm ama olmuyor’ !


Sorun sende değil bende

Erkeklerin en severek söyledikleri yalanlanlardan biridir. Sizden ayrılırken sizin kalbinizi kırmak istemez ama öte yandan da ayrılmanın ön hazırlıklarını yapar. Sorunun kimde olduğunu söylemesine ihtiyaç yoktur zaten çünkü biz kadınlar biliriz.


Ben senin için yeterince iyi değilim

Bunu diyen erkeğe ona deliler gibi aşık olduğunuzu göstermişsiniz demektir. Eğer ona sevgi yoğunluğunuzu hissettirirseniz onun ürküp kaçmasına neden olur. “Ben, seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum” diyemeyeceklerinden, bu yönteme başvururlar. Belki zamanla onlar da aynı şiddette hisler beslemeye başlayabileceklerini düşünürler ama diğer yandan ağır basan ‘her çiçeğe konma’ isteği akıllarını çeler.


Ailevi sorunlar

Gayet mutlu bir aile yaşantısı olsa da böyle bir bahaneye itiraz edemeyeceğinizden, hatta saygı duyacağınızdan emindir. Bu onun için geri dönmek için kapıyı açık bırakmak isteğidir.

Gerçekten ailesiyle ilgili sorunları da olabilir. Ama bu durumda sorunların kaynağı belki de sizsinizdir. Annesi veya babası sizi onaylamadığından, oğullarına sizden ayrılmasını söylemiş olabilir. Eğer o da bir anne kuzusuysa veya ailesinden gelen paraya muhtaçsa, onların sözünden dışarı çıkmak istemez ve ne yapıp edip sizden ayrılır.


İlişkimizde heyecan kalmadı

Bunu diyen erkek yeni heyecanlar peşinde oluğunu gösterir. Her gece başka biri olmasından yanadır artı düzgün bir ilişki onu boğmaya başlar. Bunu düzeltmek için alterntifler üretmeye hiç gerek yok çünkü zaten o kendine yeni arkadaşlarr edinmiş yeni heyecanlar yaşıyordur.


Psikolojik sorunlarım var

Bu onun için harika bir kaçıştır. Çünkü eğer sizi sorunları olduğuna inandırırsa ayrıldıktan sonra bile aklınız onda kalacak ve aramak isteyeceksinz bu da erkeklerimizin ego duygusu için yeter.

Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla