Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.08.2014, 11:15   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aşk Sana Benzer Filmi Vizyon Tarihi, Konusu ve Fragmanı

Aşk Sana Benzer Filmi Vizyon Tarihi, Konusu ve Fragmanı

Aşk Sana Benzer Film Fragmanı, Fahriye Evcen Burak Özçivit, Aşk Sana Benzer Aşk Sana Benzer filmi, Aşk Sana Benzer filminin vizyon tarihi, Fahriye Burak yeni filmleri, Fahriye Burak Aşk Sana Benzer, Aşk Sana Benzer filminin konusu



Aşk Sana Benzer Filmi çok yakında sinemalarda olacak.. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izleyicisi tarafından sevilen, ancak reytinglerde bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Çalıkuşu dizisinin başrol oyuncuları Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, yine birlikte başrol oynamaya hazırlanıyor.
Ancak ikilinin başrol oynayacakları yapım bu kez televizyon değil, bir sinema olacak. Çalıkuşu dizisinde aşk yaşamaya başlayan ikili, mutlu beraberliklerini birlikte yer aldıkları projelerle de destekliyor. Başarılı oyuncuların kamera karşısına geçecekleri filmin adı Aşk Sana Benzer! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit‘in birlikte oynayacakları sinema filmi Aşk Sana Benzer‘le ilgili tüm detaylar fragmandan takip edebilirsiniz.

Aşk Sana Benzer Filmi Konusu

Filmde Burak Özçivit'in Hayat Vereceği,Sahil Kasabasında Balıkçılık yapan ali isimli genç ile bu kasabaya büyükşehirden gelen deniz adlı bir kızın sıcak aşk hikayesi anlatılacak.

Aşk Sana Benzer Filmi Vizyon Tarihi

Filmin Vizyon Tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı.Ancak bu tarz aşk filmlerinin genelde sevgililer günü ya sevgililer gününe yakın bir tarihte gösterime girdiğini biliyoruz.Yani Aşk Sana Benzer filminin vizyon tarihinin şubat 2014 olrak açıklanması hiç de süpriz olmaz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla