Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.08.2014, 13:35   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uzun Bacaklı Görünmenin 10 Yolu

Uzun Bacaklı Görünmenin 10 Yolu




Her kadın Victoria Secret melekleri gibi uzun bacaklı olmayı hayal eder. Ancak bazılarımızın yapısı buna izin vermez. Peki bu durumda bacaklarımızı olduğundan daha uzun göstermek için ne yapmalıyız. Uzun bacaklı görünmek için de elimizde birkaç giyinme hilesi yok değil. İşte aşağıdaki adımları izler ve giyim tarzınızı buna göre değiştirirseniz, olduğunuzdan daha ince ve uzun bacaklı görünebilirsiniz.

AYNI RENKLERİ TERCİH EDİN: Siyah topuklu ayakkabılarla, siyah külotlu çorap giyin. Bu monokromatik görüntü bacaklarınızı olduklarından daha uzun gösterecektir. Bütün kıyafetinizi aynı renk giymek size ise tümden daha uzun bir görünüm kazandıracaktır.

BACAKLARINIZDA KOYU RENKLER KULLANIN: Siyah ve diğer koyu renk tonları sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterirler. Bacaklarınıza koyu renklerde parçalar giymeniz, onların daha ince ve uzun görünmesine neden olacaklardır.

TEN RENGİ TOPUKLU AYAKKABI ALIN: Ten rengi ayakkabı giymek (ten renginize yakın olan bir tonunu), ayakkabının nerede başlayıp, bacağın nerede bittiği konusunda göz yanılsaması yaptığı için bacakları daha uzun gösterir.

DİKİNE ÇİZGİLİ PANTOLON GİYİN: Dikine çizgiler göz yanılsaması oluşturur ve sizi uzun bacaklı gösterirler.

ELBİSE YA DA ETEK GİYİN: Eteğin boyu, bacağın nerede başladığını saklar, özellikle de kalem etekleri tercih ederseniz, bacaklarınızın olduğundan çok daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

KISA BİR ELBİSE YA DA ETEK TERCİH EDİN: Mini etekleri ya da diz üstü kesimleri tercih edin. Daha çok ten göstermek, bacakların daha uzun görünmesini sağlar.

TİŞÖRTÜNÜZÜ BELİNİZİN İÇİNE SOKUN: Böylece, kıyafetinizin belinin daha çok görünmesini sağlarsınız. Bu da, bacaklarınızı daha uzun gösterir.

DÜŞÜK BEL PANTOLONDAN KAÇININ: Düşük bel pantolonlar bacaklarınızı kısa gösterirler.

YÜKSEK TOPUKLU AYAKKABI GİYİN: Topuklar size ekstra boy kazandıracaklar, bu da daha uzun görünümlü bacaklar demektir. Parmak ucu açık ayakkabılar tercih edin. Bilekten bağlı ayakkabılardan kaçının.

BACAKLARINIZA PEELİNG YAPIN: Bacaklarınıza düzenli peeling yapmak, ölü hücrelerin atılmasını sağlayacak ve daha güzel bacaklara sahip olmanıza neden olacaktır.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla