Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.08.2014, 10:55   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 14 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları

14 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları

14 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları
14 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları, 14 08 2014 burçlar, 14 Ağustos 2014 akrep burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 aslan burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 balık burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 başak burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 boğa burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 ikizler burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 koç burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 kova burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 oğlak burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 terazi burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 yay burcu yorumu, 14 Ağustos 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 Ağustos ayı burç yorumları,günlük burç yorumları,2014 ağustos günlük burç yorumları, 14 ağustos burç yorumları, 14 ağustos 2014 Çarşamba burç yorumları, 14 ağustos burç yorumları, günlük burç yorumları, 14 ağustos günlük burç yorumu, günlük burç yorumları ve uyum testi 14-15-16 Ağustos


Koç 21 Mart - 19 Nisan

Çok keyifli, hareketli, enerjik, muhteşem bir güne hazır olmalısınız. Fiziksel ve ruhsal olarak o kadar güçlüsünüz ki, enerjiniz dışarı taşıp, etrafınızdaki insanlara da bulaşacak. Bu pozitif enerjiyi sakın ziyan etmeyin. Yeni birisiyle tanışabilir ve çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Boğa 20 Nisan - 20 Mayıs

İnsan ilişkilerinde çok iyi sonuçlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Konuşmalarınızla ve davranışlarınızla olumlu tepkiler alabilir, insanları istediğiniz yönde ikna edebilirsiniz. İlişkinizde yeni bir devrenin başlaması mümkün. Yapıcı yaklaşımlarınızın, iyi niyetinizin ve sevginizin karşılığını görmeye başlayacaksınız artık.

İkizler 21 Mayıs - 21 Haziran

İçinde bulunduğunuz fiziksel ortamlardan ne kadar sıkıldığınızın farkına varacaksınız. Daha önce hiç gözünüze batmayan detayları görmeye başlamanız ve takıntı haline getirmeniz işten bile değil. Bırakın, her şeyin bir anda mükemmel olmasını sağlayamazsınız ki. İşinize verdiğiniz önem herkes tarafından malum, o da bunu çok iyi biliyor. Ama bugün uzun saatlere kadar çalışmak zorunda olmanız problem yaşamanıza neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 22 Temmuz

Riskli kararlarla yüz yüze gelmeniz söz konusu. Her zaman analitik yapınız güçlü olduğu için uyarmaya gerek yok ama, yine de siz detayları daha iyi incelemeyi unutmamalısınız. Bu aralarda yeni birisinin yaşantınıza hakim olması potansiyeli çok yüksek. Ama tabii evde oturursanız, kapıyı ya sütçü ya da bakkal çalacaktır.

Aslan 23 Temmuz - 22 Ağustos

Kendinizi evinize kapatmaya yatkınsınız. Korunma ihtiyacınız her zamankinden daha yoğun olduğu için evden ayrılmamak konusunda ısrarcı olmanız, tüm gününüzün isteksiz ve gergin geçmesine neden olabilir. Birlikte olduğunuz insanın toplumsal yaşantısını ve kariyerini ilgilendiren çok olumlu bir haber duyacaksınız. Onunla gurur duyacaksınız.

Başak 23 Ağustos - 22 Eylül

Gayet olumlu bir gün ve hafta sizi bekliyor. Ama içinizdeki panik duygusu, telaş hissi her an bir şeyler olacakmış gibi hissetmenize neden olmakta. Biraz sakin olmaya çalışın. Sevdiğiniz insanın çıkmak zorunda olduğu iş yolculuğu yüzünden aranız biraz gerginleşmiş olabilir. Neden bu kadar kıskanç davranıyorsunuz?

Terazi 23 Eylül - 22 Ekim

Yeni bir dönem başlarken, maddi alanda da radikal kararlar almanız gerektiğini kabul etmelisiniz. Eğer hayatınızın bu alanında bir istikrar sağlayabilirseniz, tüm sıkıntılarınızın geçeceğini göreceksiniz. İlişkiniz gayet iyi giderken, sizin kıskançlıklarınız gerginliklere neden olabilir. Bu konuda biraz daha kontrollü olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 21 Kasım

Son derece duygusal ve hassas bir gün sizi bekliyor. Ruhsal durumunuzda gün içinde kendini gösterecek dalgalanmalar, en az sizin kadar etrafınızdakilerin de rahatsız olmasına neden olabilir. Yalnız kalmaya gayret etmelisiniz. Kafanızı dinlemeye, duygularınızı tartmaya cidden çok ihtiyacınız var.

Yay 22 Kasım - 21 Aralık

Gizliliğine çok önem verdiğiniz bir konunun açığa çıkması sizi rahatsız edebilir. Bu hadiseyi çok büyütmemeniz ve uzatmamanız sizin için daha iyi olacak. Aksi takdirde daha fazla üzülebilir, tedirgin olursunuz. Sevdiğiniz insanla bile olsanız bu aralarda kendinizi hep yalnız hissediyorsunuz. Bu duyguyu içinizden atmanız, kendinizi ilişkinin keyfine bırakmanız gerekli. Bu haliniz karşınızdaki insanın da dikkatini çekmeye başladı.

Oğlak 22 Aralık - 19 Ocak

Bugün giderek enerjiniz yükselecek. Dolayısıyla haftaya pozitif başlamanızın da olumlu etkilerini görebileceksiniz. Mümkün olduğunca sosyal faaliyet gereksinimlerinizi programlamaya gayret edin. Sevgilinizin yakın çevresinden insanlarla bir arada olmanız gerekecek. Oldukça eğlenecek ve yeni insanlar tanımanın keyfini yaşayacaksınız.

Kova 20 Ocak - 18 Şubat

Mesleki açıdan oldukça önemli bir dönemdesiniz. Bugün işinizde aksayan yanları saptayabilir ve düzeltmeler yapmak için, ilgili kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Onu denemelerden geçirmekten artık vazgeçseniz. Neden size karşı olan hislerine ve size söylediklerine itimat etmiyorsunuz?


Balık 19 Şubat - 20 Mart

Çok güzel bir gün geçirebilirsiniz. Günlük yaşamın hele de haftanın ilk gününün stresini bir kenara bırakabilir, dilediğiniz gibi kendinizi meşgul edebilirsiniz. Zihinsel ve entellektüel gücünüz o kadar yoğun ki, muhakkak bir konuya kanalize olmalısınız. Bugün onun iş ya da tatil için sizden uzaklara gitmesi söz konusu. Bu ayrılık her ikiniz ve ilişkiniz için de tazeleyici bir etki yaratacak.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla